Oppo A2 : εμφανίζεται σε site μετρήσεων

Oppo A2 : εμφανίζεται σε site μετρήσεων

Τα περισσότερα τηλέφωνα, πριν παρουσιαστούν επίσημα, εμφανίζονται σε site μετρήσεων όπως το TENAA. Αυτή τη φορά, είναι το Oppo PJB110, που θα μπορούσε να είναι ο αριθμός μοντέλου για το Oppo A2 5G.

Η αρχή πιστοποίησης παραθέτει ορισμένες προδιαγραφές για την επερχόμενη συσκευή. Έχει διαστάσεις 165,6 x 76 x 7,9 mm και βάρος στα 193 γραμμάρια. Αυτό είναι αρκετά ελαφρύ για μια τεράστια συσκευή πάνελ LCD 6,72 ιντσών FHD+. Προφανώς, το τηλέφωνο είναι κατασκευασμένο από πλαστικό.

Δεν έχουμε λεπτομέρειες σχετικά με το chipset του PJB110. Φαίνεται να έχει διαμόρφωση CPU οκταπύρηνων χρονισμένη στα 2,2 GHz. Συνδυάζεται με μνήμη RAM 8 GB ή 12 GB. Υπάρχουν συνολικά τρεις διαθέσιμες επιλογές αποθήκευσης – 128 GB, 256 GB και 512 GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Το TENAA παραθέτει μια κύρια κάμερα 50MP για τη συσκευή, με έναν συμπληρωματικό αισθητήρα 2MP στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Στο μπροστινό μέρος – κάμερα selfie 8MP. Από πλευράς λογισμικού, το τηλέφωνο εκκινεί το Android 13 με το ColorOS 13 στην κορυφή. Όλα αυτά τροφοδοτούνται από μια τεράστια μπαταρία 5.000 mAh.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *