Samsung Galaxy Tab A9 : κυκλοφορεί παγκοσμίως

Samsung Galaxy Tab A9 : κυκλοφορεί παγκοσμίως

Αρχικά, η Samsung ανέβασε tablet αρχικού επιπέδου στους ιστότοπούς της πριν από τρεις εβδομάδες. Τώρα ξεκίνησε επίσημα την παγκόσμια κυκλοφορία τους μετά την Ινδία. Αυτά είναι τα Galaxy Tab A9 και Galaxy Tab A9+.

Το Galaxy Tab A9 είναι χτισμένο γύρω από μια οθόνη LCD 8,7″. Από την άλλη μεριά, το Tab A9+ αυξάνει τη διαγώνιο σε 11″. Είναι σημαντικά ελαφρύτερα από τις αντίστοιχες εκδόσεις Tab S9 και Tab S9 FE, αλλά διαθέτουν επίσης μικρότερες μπαταρίες.

Η Samsung εξόπλισε το A9 με μια κυψέλη 5.100 mAh, ενώ η έκδοση Plus έχει μια κυψέλη 7.040 mAh. Και τα δύο φορτίζονται με μόλις 15 W. Ο φορτιστής δεν παρέχεται, επομένως πρέπει να αγοράσετε έναν ξεχωριστά.

Κάθε tablet έχει δύο επιλογές συνδεσιμότητας – μόνο Wi-Fi ή κινητό. Το Tab A9 έρχεται με LTE, ενώ το Plus έχει 5G, υποδηλώνοντας ότι οι αναφορές σχετικά με τα τσιπ Helio G99 και Snapdragon 695 είναι πιθανώς σωστές. Η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τα chipset των δύο tablet.

Η Samsung προσφέρει τα Galaxy Tab A9 και Tab A9+ σε τρία χρώματα – Graphite, Silver και Navy Blue. Η ακριβής τιμολόγηση θα επιβεβαιωθεί για κάθε συγκεκριμένη αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *