Microsoft: Γιατί κάνει δημοσκοπήσεις

Microsoft: Γιατί κάνει δημοσκοπήσεις

Η Microsoft συνεχίζει να σας βάζει εμπόδια στη χρήση του Chrome ή άλλων προγράμματων περιήγησης. Αν δοκιμάσετε να κάνετε λήψη του Chrome μέσω του Microsoft Edge, θα δείτε πολλές ενστάσεις από την εταιρία. Ωστόσο, η Microsoft θέλει να προσθέσει και άλλα.

Μια προσπάθεια λήψης του Google Chrome μέσω τον Microsoft Edge καταλήγει στο άνοιγμα της πλαϊνής γραμμής του . Εκεί , εμφανίζεται μια δημοσκόπηση που σας ζητάει τους λόγους που θέλετε να κάνετε λήψη του Google Chrome. Φυσικά, η ακριβής διατύπωση είναι πιο ήμερη, αλλά καταλαβαίνετε.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε τη Microsoft να αναφέρει μερικά από τα πιο δημοφιλή παράπονα, όπως η ροή ειδήσεων γεμάτη κίτρινο τύπο και συχνά επιβλαβείς ή ψεύτικες ιστορίες και “πάρα πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα”. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη ροή ειδήσεων και να ξεχάσετε την ύπαρξή της, αλλά τα αναδυόμενα πανό θα δοκιμάσουν την υπομονή σας στο όριο.

Το νέο αίτημα σχολίων φαίνεται το λιγότερο προσβλητικό μεταξύ άλλων αμφισβητήσιμων πρακτικών που χρησιμοποιεί η Microsoft. Η εταιρεία δοκιμάζει τη δημοσκόπηση, επομένως δεν μπορούν όλοι να τη δουν κατά τη λήψη του Chrome.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *