Apple : σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ανανεωμένη σειρά iMac

Apple : σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ανανεωμένη σειρά iMac

H σειρά Apple iMac δεν έχει νέα μοντέλα από το μακρινό 2021. Φαίνεται ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το νέο iMac αργότερα αυτόν τον μήνα.

Ο εκπρόσωπος της Apple ισχυρίζεται ότι πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα τα νέα iMac. Ο Gurman σημειώνει ότι η Apple δεν έχει ανανεώσει το iMac για περισσότερες από 900 ημέρες. Οι λόγοι για μια τέτοια καθυστέρηση ήταν πολλοί . Σημαντικότεροι είναι το κόστος που ανάγκασε την Apple να καθυστερήσει τα σχέδια της για μια νέα συσκευή.

Ωστόσο, η εταιρεία μπορεί τελικά να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο υλικό. Ο Gurman σημειώνει ότι η Apple σχεδιάζει να φιλοξενήσει μια εκδήλωση στα τέλη αυτού του μήνα. Σε αυτήν θα ανακοινώσει τα ανανεωμένα iMac.

Επίσης, τα καταστήματα λιανικής της Apple έχουν έλλειψη στα iMac, στα MacBook Pro 13 ιντσών και του MacBook Pro υψηλής τεχνολογίας . Εάν προσπαθήσετε να παραγγείλετε τα προϊόντα από τον ιστότοπο της Apple, δεν θα φτάσουν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Αυτή η καθυστέρηση πολλών εβδομάδων είναι ένα σαφές σημάδι ότι κάτι πρόκειται να συμβεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *