Meta : τοποθετεί Threads στις ροές Facebook

Meta : τοποθετεί Threads στις ροές Facebook

Η Meta επιβεβαίωσε ότι ενσωμάτωσε την υπηρεσία Threads στις ροές Facebook των χρηστών της. Με αυτό το τρόπο θέλει να προωθήσει το νέο κοινωνικό δίκτυό της. Η εταιρεία επιβεβαίωσε την κίνηση στο Threads όταν ένας χρήστης παραπονέθηκε ότι τα Threads συνεχίζουν να εμφανίζονται στη ροή του Facebook.

Η Meta δήλωσε ότι το βήμα έγινε ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να δουν το πιο πρόσφατο περιεχόμενο από τα Threads απευθείας στο Facebook και το Instagram. Σε απάντηση στις ανησυχίες του χρήστη, η εταιρεία είπε ότι «ακούμε σχόλια σαν τα δικά σας ».

Πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν ως απάντηση στο Meta για αυτήν την αλλαγή. Αυτό γιατί τα άτομα που έχουν στο Facebook είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που έχουν στο Threads.

Οι άλλες ενσωματώσεις είναι προφανώς προαιρετικές, αλλά τα νήματα που εμφανίζονται στο Facebook δεν είναι. Yπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να εξαιρεθούν από τη ενσωμάτωση. Ωστόσο, λόγω της φύσης του Threads , η εταιρεία πιθανότατα δεν θα καταργήσει το ολοκλήρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *