Alan Wake 2 : θα έχει δύο επεκτάσεις

Alan Wake 2 : θα έχει δύο επεκτάσεις

Το Alan Wake 2 κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες. Είναι διαθέσιμο μέσω Epic Games για PC , Xbox Series S και X και PS5. Ήδη υπάρχουν πολύ καλές κριτικές.

Η Remedy έχει ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει μια δωρεάν ενημέρωση για Alan Wake 2 κάποια στιγμή που θα ενεργοποιήσει μια λειτουργία Game+. Θα περιλαμβάνει ένα νέο επίπεδο δυσκολίας Nightmare, μαζί με μια “Νέα εναλλακτική αφήγηση” που θα κάνει το παιχνίδι πολύ επαναλαμβανόμενο.

Alan Wake 2

Πέρα από αυτό, το Remedy έχει σχέδια να κυκλοφορήσει δύο πληρωμένα πακέτα επέκτασης κάποια στιγμή το 2024. Σε μια συνολική σελίδα FAQ για το παιχνίδι, το Remedy αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες αυτών των δύο μελλοντικών επεκτάσεων:

Επέκταση 1 – Νυχτερινές Πηγές

Οράματα και όνειρα. Η μυθοπλασία γράφεται και γίνεται πραγματικότητα. Η μυθοπλασία καταρρέει και παραμένει μόνο λέξεις σε μια σελίδα. Αυτές είναι οι ιστορίες… στο Night Springs.

Παίξτε ως αρκετοί οικείοι χαρακτήρες από τον κόσμο του Alan Wake και ζήστε το ανεξήγητο σε πολλά αυτοτελή επεισόδια του Night Springs, μιας φανταστικής τηλεοπτικής εκπομπής που διαδραματίζεται στον κόσμο του Alan Wake.

Επέκταση 2 – The Lake House

Το Lake House είναι μια μυστηριώδης εγκατάσταση που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Cauldron Lake που δημιουργήθηκε από έναν ανεξάρτητο κυβερνητικό οργανισμό για να διεξάγει μυστική έρευνα… μέχρι να πάει κάτι στραβά.

Εξερευνήστε το Lake House και ξεκινήστε δύο ξεχωριστές περιπέτειες καθώς οι πραγματικότητες του Saga Anderson και του Alan Wake συγκρούονται ξανά.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσουν αυτές οι επεκτάσεις το 2024. Οι παίκτες που αγοράζουν την Deluxe Edition του Alan Wake 2 θα λάβουν και τα δύο πακέτα επέκτασης όταν κυκλοφορήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *