Microsoft Teams : φόντο με τεχνητή νοημοσύνη

Microsoft Teams : φόντο με τεχνητή νοημοσύνη

Τον Μάιο, η Microsoft κυκλοφόρησε μια μεγάλη συλλογή από εικονικά φόντα που μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος στο Microsoft Teams . Τώρα φαίνεται ότι η Microsoft σχεδιάζει να προσφέρει στα μέλη του Teams μερικούς περισσότερους τρόπους δημιουργίας φόντου.

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σε έναν τρόπο ώστε οι χρήστες του Teams να δημιουργήσουν το δικό τους προσαρμοσμένο φόντο. Η καταχώριση στον οδικό χάρτη λέει ότι θα χρειαστούν μόνο “μερικά μόνο κλικ” για να δημιουργήσετε αυτά τα υπόβαθρα στο Teams.

Τα μέλη του Teams Premium θα έχουν μια επιπλέον πτυχή σε αυτήν τη λειτουργία. Θα έχουν πρόσβαση στο DALL-E του OpenAI που είναι παραγωγική υπηρεσία δημιουργίας τέχνης AI. Αυτό θα επιτρέψει σε αυτά τα μέλη Premium να πληκτρολογήσουν απλώς κάποιο μήνυμα κειμένου για να δημιουργήσουν αυτά τα προσαρμοσμένα φόντο.

Η καταχώριση του χάρτη πορείας υποστηρίζει ότι αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη για χρήστες PC, Mac, iOS, Android και web Teams. Προς το παρόν αναφέρεται ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Νοέμβριο. Λάβετε υπόψη ότι οι καταχωρίσεις του χάρτη πορείας του Microsoft 365 μπορούν να αλλάξουν τις ημερομηνίες τους χωρίς προειδοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *