One UI 6:  κυκλοφορεί στη σειρά Galaxy S23

One UI 6: κυκλοφορεί στη σειρά Galaxy S23

To One UI 6 της Samsung , που βασίζεται σε Android 14, κυκλοφόρησε στα προϊόντα της σειράς Galaxy S23. Το υλικολογισμικό περιλαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας της 1ης Οκτωβρίου .

Η ενημέρωση είναι περίπου 3 GB και φέρνει μια ομάδα βελτιώσεων και νέων χαρακτηριστικών. Υπάρχει ένα νέο σχέδιο με μια νέα προεπιλεγμένη γραμματοσειρά, νέα εικονίδια, απλούστερες ετικέτες εικονιδίων . Επίσης, μπορείτε να μεγαλώσετε το ρολόι της οθόνης κλειδώματος ή να το αλλάξετε τη θέση του.

Ο Γρήγορος πίνακας έχει μια νέα διάταξη κουμπιών – το Wi-Fi και το Bluetooth έχουν τις δικές τους θέσεις στην κορυφή, ακολουθούμενες από τις συνήθεις γρήγορες εναλλαγές . Η φωτεινότητα έχει μετακινηθεί στο κάτω μέρος.

One UI 6

Το One UI 6 φέρνει το νέο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο Studio. Πρώτα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Gallery και να την ενεργοποιήσετε από εκεί. Είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται σε έργα με ισχυρές επιλογές.

Άλλες καινοτομίες περιλαμβάνουν το νέο widget καιρού, μια νέα εμφάνιση για το Samsung Health , μια πιο έξυπνη λειτουργία πτήσης. Το μενού ρυθμίσεων μπαταρίας που έχει ανέβει δίπλα στο Εμφάνιση.

Ελέγξτε το τηλέφωνό σας Galaxy S23 – Η Samsung θα αυξήσει την κυκλοφορία στην οικογένεια S23 σήμερα, ακολουθούμενη από μια μακρά λίστα συσκευών τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *