Microsoft Edge : Νέα έκδοση

Microsoft Edge : Νέα έκδοση

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Edge είναι διαθέσιμη στο στο Stable Channel. Ο αριθμός έκδοσης είναι 119.0.2151.44. Παρέχει μερικές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, καθώς και μερικές νέες πολιτικές.

Ας δούμε αναλυτικά τι προσφέρει η νέα έκδοση:

Ενημερώσεις λειτουργιών

  • Υποστήριξη Compression Dictionary Transport: Μια έκδοση του Compression Dictionary Transport  είναι διαθέσιμη για χρήση από ιστότοπους .
  • Αλλαγές συμπεριφοράς στο συμβάν πριν από τη φόρτωση. Η συμπεριφορά του συμβάντος πριν από τη φόρτωση έχει αλλάξει έτσι ώστε η κλήση του preventDefault σε ένα πρόγραμμα χειρισμού συμβάντων πριν από τη φόρτωση να ενεργοποιεί ένα παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης. Η ρύθμιση του returnValue σε μια κενή συμβολοσειρά σε πρόγραμμα χειρισμού συμβάντων πριν από τη φόρτωση δεν ενεργοποιεί πλέον ένα παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης. Αυτή η συμπεριφορά τίθεται σε ισχύ από την έκδοση 119 του Microsoft Edge. Οι διαχειριστές μπορούν προσωρινά να εξαιρεθούν από αυτήν τη λειτουργία απενεργοποιώντας την πολιτική EventCancelByPreventDefaultEnabled .
  • Βελτιώσεις επαναφοράς διαίρεσης οθόνης. Η διαίρεση οθόνης σάς επιτρέπει να εργάζεστε ταυτόχρονα σε πολλαπλές εργασίες σε δύο οθόνες δίπλα-δίπλα σε μία καρτέλα περιήγησης για να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας και να εκτελέσετε πολλαπλές εργασίες πιο αποτελεσματικά. Τώρα μετά την επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης και την επαναφορά της προηγούμενης συνεδρίας, θα γίνει επαναφορά και της καρτέλας διαχωρισμού.
  • Πρόσθετη δυνατότητα διαχείρισης εφαρμογών sidebar. Οι διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το “sidebar_auto_open_blocked”ExtensionSettings για τον έλεγχο της συμπεριφοράς του αυτόματου ανοίγματος των εφαρμογών πλευρικής γραμμής.
  • Ενημερώσεις στη σελίδα ρυθμίσεων εταιρικού συγχρονισμού του Microsoft Edge. Οταν οι πολιτικές ForceSyncTypes και SyncTypesListDisabled χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα, η σελίδα ρυθμίσεων συγχρονισμού (edge://settings/profiles/sync) δείχνει με ακρίβεια την κατάσταση για κάθε τύπο δεδομένων.

Ενημερώσεις πολιτικής

Νέες πολιτικές

  • SwitchIntranetSitesToWorkProfile – Αλλάξτε τοποθεσίες intranet σε προφίλ εργασίας
  • SwitchSitesOnIEModeSiteListToWorkProfile – Αλλάξτε τοποθεσίες στη λίστα τοποθεσιών λειτουργίας IE σε ένα προφίλ εργασίας
  • OrganizationalBrandingOnWorkProfileUIEnabled – Επιτρέψτε τη χρήση των στοιχείων επωνυμίας του οργανισμού σας από το M365 στη διεπαφή χρήστη που σχετίζεται με το προφίλ ενός προφίλ εργασίας

Το αρχείο καταγραφής αλλαγών αναφέρει επίσης ότι η ενημερωμένη έκδοση του Edge 119 Stable “διόρθωσε διάφορα σφάλματα και ζητήματα απόδοσης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *