Sony : εξαγοράζει την iSIZE για να βελτιώσει τη ροή του PlayStation

Sony : εξαγοράζει την iSIZE για να βελτιώσει τη ροή του PlayStation

Η iSIZE είναι μια εταιρία βαθιάς εκμάθησης στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης. H Sony προχώρησε την εξαγορά της για να ενισχύσει τις δυνατότητες επεξεργασίας και ροής βίντεο.

Η iSIZE ιδρύθηκε το 2016 και εστιάζει σε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για βίντεο με προϊόντα όπως BitClear και BitSave. Το BitClear χρησιμοποιεί νευρωνικά δίκτυα για να βελτιώσει την ποιότητα του πολύ συμπιεσμένου βίντεο με ελάχιστο λανθάνοντα χρόνο. Το BitSave επιτρέπει στους κωδικοποιητές να παράγουν βίντεο με σημαντικά χαμηλότερους ρυθμούς bit διατηρώντας ή βελτιώνοντας την ποιότητα.

Αυτές οι τεχνολογίες θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις προσφορές ροής της Sony. Η εταιρία κυκλοφόρησε πρόσφατα τη λειτουργία cloud gaming του PlayStation και εργάζεται πάνω στο PlayStation Portal (ή Project Q). Πιστεύεται ότι η τεχνολογία της iSIZE μπορεί να εμφανίζεται στην πλατφόρμα ροής . Έτσι, η εφαρμογή του PlayStation για να παρέχει ροές υψηλότερης ποιότητας ενώ χρησιμοποιείται λιγότερο εύρος ζώνης.

Η εξαγορά έρχεται επίσης καθώς η Sony επεκτείνει την εσωτερική της ανάπτυξη παιχνιδιών με στούντιο όπως το PlayStation Studios. Το άλλο προϊόν του iSIZE, το BitGen, θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη παιχνιδιών επιτρέποντας τη ζωντανή παραγωγή φωτορεαλιστικών avatar.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *