Apple: Θα κυκλοφορήσει μοντέλο iMac 27 ιντσών;

Apple: Θα κυκλοφορήσει μοντέλο iMac 27 ιντσών;

Την περασμένη εβδομάδα, η Apple ανακοίνωσε έναν νέο υπολογιστή 24 ιντσών iMac all-in-one (AIO). Αυτό έγινε παράλληλα με την ανακοίνωση νέων επεξεργαστών M3 και νέων φορητών υπολογιστών MacBook Pro . Ωστόσο, φήμες ισχυρίζονταν ότι η Apple εργαζόταν σε μια νέα έκδοση του iMac 27 ιντσών. Σήμερα, η εταιρεία επιβεβαίωσε με ορισμένα μέσα ενημέρωσης ότι δεν σκοπεύει να λανσάρει το μοντέλο 27 ιντσών.

Ο εκπρόσωπος της Apple δήλωσε ότι οι καταναλωτές μπορούν ακόμα να πάρουν μια οθόνη Studio Display 27 ιντσών . Στην συνέχεια, μπορούν να την συνδέσουν σε υπολογιστή Mac όπως Mac mini ή επιτραπέζιο Mac Studio.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο iMac 24 ιντσών θα είναι ο μόνος διαθέσιμος εδώ και αρκετό καιρό με τα νέα και ισχυρά τσιπ M3 της Apple. Έχει τιμή εκκίνησης 1.299 $ και θα κυκλοφορήσει επίσημα αύριο.

Η Apple πουλούσε στο παρελθόν iMac με τη μεγαλύτερη οθόνη Retina 27 ιντσών με επεξεργαστές Intel μέσα. Ωστόσο, η εταιρεία σταμάτησε να πουλά αυτές τις εκδόσεις το 2022 . Φαίνεται ότι η Apple θα προσφέρει μόνο το μοντέλο 24 ιντσών με τα νέα τσιπ M3 για άτομα που θέλουν να αποκτήσουν έναν υπολογιστή all-in-one.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *