OpenAI: Nέες εκδόσεις ChatGPT από χρήστες

OpenAI: Nέες εκδόσεις ChatGPT από χρήστες

Το OpenAI ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων GPT στο ιστολόγιό της. Το ιδιαίτερο στοιχείο τους είναι ότι έχουν διαμορφωθεί από χρήστες. Είναι ChatGPT Generative AI και επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει εκδόσεις του AI που ταιριάζουν περισσότερο σε συγκεκριμένες εργασίες.

Οι προσαρμοσμένες οδηγίες είναι διαθέσιμες από το OpenAI στο ChatGPT από τον Ιούλιο. Έτσι , δίνετε η δυνατότητα στους χρήστες να ορίζουν ορισμένες προτιμήσεις. Ωστόσο, οι χρήστες ζητούν από τότε περισσότερο έλεγχο και τη δυνατότητα περαιτέρω προσαρμογής του AI.

Options for GPTs

Η OpenAI ανακοίνωσε ότι οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται GPT δημόσια, με την κυκλοφορία του GPT Store αργότερα αυτόν τον μήνα. Η διάθεση του επιτρέπει στους επαληθευμένους κατασκευαστές να δημοσιεύουν και να μοιράζονται δημιουργίες με τον υπόλοιπο κόσμο. Επιπλέον, το OpenAI θα αναδείξει συγκεκριμένες δημιουργίες που πιστεύει ότι είναι οι πιο «χρήσιμες και απολαυστικές» σε διάφορες κατηγορίες.

ΤΗOpenAI συνεχίζει να δίνει έμφαση στους ελέγχους απορρήτου και ασφάλειας εντός των GPT και οι συνομιλίες εντός αυτών δεν μοιράζονται με τους κατασκευαστές. Εάν ένα GPT χρησιμοποιεί API τρίτων, ένας χρήστης μπορεί να επιλέξει αν θα μοιραστεί τα δεδομένα του με αυτό το API. Επιπλέον, έχει εγκαταστήσει νέα συστήματα εσωτερικά για να βοηθήσει στην αναθεώρηση των GPT σε σχέση με τις πολιτικές χρήσης της για να αποτρέψει τους χρήστες από την κοινή χρήση επιβλαβών GPT.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *