Microsoft : Πως ενισχύσει τις αναζητήσεις συνομιλίας Bing

Microsoft : Πως ενισχύσει τις αναζητήσεις συνομιλίας Bing

Από τον Σεπτέμβριο, η Microsoft και η Oracle ξεκίνησαν μια συνεργασία. Οι δύο μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια νέα υπηρεσία που βασίζεται στο Oracle Database Azure. Υπάρχει , όμως και ένα άλλο σχέδιο συνεργασίας. Θα βοηθήσει τη Microsoft να τροφοδοτήσει την υπηρεσία αναζήτησης Bing με τη βοήθεια της Oracle.

Σε δελτίο τύπου, η Oracle δήλωσε ότι έχει συνάψει μια νέα πολυετή συμφωνία με τη Microsoft . Μέσω αυτής, θα επιτρέψει στην εταιρεία να χρησιμοποιήσει το Oracle Cloud Infrastructure για να τροφοδοτήσει και να βελτιστοποιήσει τις συνομιλιακές αναζητήσεις Bing της Microsoft.

Το δελτίο τύπου περιγράφει λεπτομερώς το υλικό που παρέχει η Oracle για την ενίσχυση των αναζητήσεων του Bing:

Τα OCI Supercluster περιλαμβάνουν παρουσίες OCI Compute Bare Metal, δικτύωση συμπλέγματος RDMA εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης και μια επιλογή αποθήκευσης HPC. Τα OCI Supercluster μπορούν να κλιμακώσουν έως και 4.096 παρουσίες OCI Compute Bare Metal με 32.768 GPU A100 . Εναλλακτικά , μπορούν να χρησιμοποιηθούν 16.384 H100 GPU και petabyte αποθήκευσης συστήματος αρχείων συμπλέγματος υψηλής απόδοσης για αποτελεσματική επεξεργασία μαζικά παράλληλων εφαρμογών.

Η Oracle λέει ότι η Microsoft είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Azure Kubernetes στις υπηρεσίες της στο Cloud Infrastructure . Αυτό το τελευταίο κομμάτι μπορεί να υποδηλώνει ότι η Microsoft βλέπει πράγματι μεγαλύτερη ζήτηση για το Bing και το Bing Chat και χρειαζόταν κάποια βοήθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *