Rockstar GTA 6 : Πότε ανακοινώνεται

Rockstar GTA 6 : Πότε ανακοινώνεται

Οι φήμες για τη κυκλοφορία του Grand Theft Auto 6 ξεκινούν από το μακρινό 2015. Δυστυχώς, επίσημα δεν έχουμε ακούσει πολλά από την Rockstar Games. Όλες οι πληροφορίες έρχονται μόνο από φήμες.

Μια από αυτές ισχυρίζεται ότι η Rockstar ετοιμάζεται να ανακοινώσει επίσημα το GTA 6 αργότερα αυτή την εβδομάδα. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ για την 25η επέτειό της τον επόμενο μήνα.

Η εταιρεία σχεδιάζει να δημοσιεύσει στη συνέχεια ένα τρέιλερ για το Grand Theft Auto VI τον επόμενο μήνα . Ένας εκπρόσωπος της Rockstar δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο που στάλθηκε μετά τις εργάσιμες ώρες.

Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολλές διαρροές Grand Theft Auto 6. Σε μια τεράστια διαρροή έδωσε μια γρήγορη ματιά στο επερχόμενο τηλεπαιχνίδι. Αυτό περιελάμβανε περίπου 90 αποσπάσματα παιχνιδιού που παρουσίαζαν το παιχνίδι και τους μηχανισμούς καθώς και την ιστορία. Η Rockstar Games επιβεβαίωσε αργότερα ότι είχε χακαριστεί . Ωστόσο, σημείωσε ότι η ανάπτυξη των GTA 6 θα ήταν ανεπηρέαστος.Ο χάκερ συνελήφθη αργότερα μετά από έρευνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *