Google Generative AI: σε 120 νέες χώρες

Google Generative AI: σε 120 νέες χώρες

Η επέκταση της τεχνολογίας Generative AI της συνεχίζεται. Η Google μόλις ανακοίνωσε ότι φέρνει την τεχνολογία σε περισσότερες από 120 νέες χώρες . Έτσι, το Search Generative Experience (SGE) απέκτησε τη μεγαλύτερη διεθνή επέκτασή του μέχρι στιγμής.

Η SGE αρχικά έγινε διαθέσιμη αρχικά στις ΗΠΑ , στην Ινδία και την Ιαπωνία. Τώρα, βρίσκεται σε πολλά περισσότερα μέρη, όπως το Μεξικό, τη Βραζιλία, τη Νότια Κορέα, την Ινδονησία, τη Νιγηρία, την Κένυα και τη Νότια Αφρική.

Google brings Generative AI in search to 120 new countries and territories

Αυτήν τη στιγμή, στις νέες χώρες, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το SGE στο Chrome σε επιτραπέζιους υπολογιστές μεταβαίνοντας στο Search Labs. Την επόμενη εβδομάδα, η πρόσβαση θα παρέχεται επίσης μέσω της εφαρμογής Google σε Android και iOS.

Για να γιορτάσει την επέκταση, η Google έχει ενεργοποιήσει τέσσερις νέες γλώσσες για όλους όσους χρησιμοποιούν SGE: Ισπανικά, Πορτογαλικά, Κορεάτικα και Ινδονησιακά.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε επακόλουθες ερωτήσεις απευθείας από τη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Παράλληλα, μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες ερωτήσεις και τα αποτελέσματα αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων αναζήτησης. Αυτή η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες, ξεκινώντας πρώτα στα αγγλικά στις ΗΠΑ.

Σύντομα – εάν ζητήσετε από την SGE να μεταφράσει μια φράση στην οποία ορισμένες λέξεις μπορεί να έχουν πολλές σημασίες, θα δείτε αυτούς τους όρους υπογραμμισμένους. Πατώντας σε οποιαδήποτε από αυτές τις λέξεις θα σας επιτρέψει να υποδείξετε το συγκεκριμένο νόημα που είχατε στο μυαλό σας. Αυτή η δυνατότητα μετάφρασης με τεχνητή νοημοσύνη λανσάρεται για πρώτη φορά στις ΗΠΑ για μεταφράσεις από Αγγλικά προς Ισπανικά και περισσότερες χώρες και γλώσσες θα υποστηρίζονται στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *