Spotify: φέρνει 200.000+ ηχητικά βιβλία

Spotify: φέρνει 200.000+ ηχητικά βιβλία

Η υπηρεσία Premium της Spotify Premium στις ΗΠΑ παρέχει ένα κατάλογό με περισσότερα από 200.000 ηχητικά βιβλία χωρίς επιπλέον κόστος. Οι χρήστες θα μπορούν να ακούν ροή ηχητικών βιβλίων για 15 ώρες κάθε μήνα. Αυτό ισχύει σε συνδρομητές Premium Individual, καθώς και σε διαχειριστές προγραμμάτων για λογαριασμούς Family και Duo.

Το ίδιο πρόσφερε νωρίτερα και στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία . Το Spotify εκτιμά ότι ο χρόνος ροής των 15 ωρών ισοδυναμεί με περίπου δύο κατά μέσο όρο ηχητικά βιβλία κάθε μήνα . Υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε ανανεώσεις 10 ωρών εάν φτάσετε στο ανώτατο όριο.

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε κανένα βήμα για να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στα ηχητικά βιβλία στην εφαρμογή Spotify. Εάν είστε κατάλληλος χρήστης, θα αρχίσετε να βλέπετε ηχητικά βιβλία με την ένδειξη “Περιλαμβάνεται στο Premium” . Μπορείτε να ξεκινήσετε τη ροή τους αμέσως.

Το Spotify προσπαθεί να διαφοροποιήσει τον κατάλογο περιεχομένου του για να κάνει τους χρήστες να περνούν περισσότερο χρόνο στην εφαρμογή του. Η πλατφόρμα προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια τραγούδια και 5 εκατομμύρια podcast εκτός από ηχητικά βιβλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *