Windows 11 Start11 v2 : κυκλοφόρησε

Windows 11 Start11 v2 : κυκλοφόρησε

Το Start11 v2 επιτρέπει στους χρήστες Windows 11 να προσαρμόσουν πλήρως την εμπειρία του μενού Έναρξης με μοναδικά χαρακτηριστικά και σχέδια. Μπορούν έτσι, να επαναφέρουν την κλασική λειτουργικότητα από προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

Το Start11 v2 έχει τρία στυλ μενού Έναρξη που συνδυάζονται άψογα με τα Windows 10 και 11. Κάθε νέο στυλ είναι πλήρως προσαρμόσιμο από πάνω προς τα κάτω, εστιάζοντας σε διαφορετικό θέμα: Εφαρμογές, Επαγγελματίες και Εκκίνηση.

Το Start11 v2 ενισχύει επίσης τη γραμμή εργασιών με νέες λειτουργίες που καθιστούν ταχύτερη την πρόσβαση στα αρχεία και τους φακέλους σας. Μπορείτε να καρφιτσώσετε οποιονδήποτε φάκελο στη γραμμή εργασιών . Στην συνέχεια, αποκτήσετε πρόσβαση στα περιεχόμενά του χωρίς να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

Τώρα, μπορείτε να στρογγυλοποιήσετε τις γωνίες της γραμμής εργασιών για να της δώσετε ένα μοντέρνο σχέδιο που κάνει την επιφάνεια εργασίας μοιάζει με την επόμενη έκδοση των Windows.

Επίσης νέο με το Start11 v2 είναι μια ενημερωμένη εμπειρία αναζήτησης με εγγενή ενσωμάτωση με το Everything μηχανή αναζήτησης. Επιπλέον, το Start11 v2 εισάγει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς των ρυθμίσεών σας από ένα αρχείο. Επίσης, βελτιωμένα κινούμενα σχέδια κατά την πλοήγηση στα μενού Έναρξη και επιλογές για την αφαίρεση φακέλων από τη «λίστα όλων των εφαρμογών» και πολλά άλλα.

Είναι διαθέσιμο σήμερα για 6,99 $ και περιλαμβάνεται επίσης την βραβευμένη Επιφάνεια εργασίας α. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Start11 v2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *