ChatGPT : Δέχτηκε επίθεση DDoS

ChatGPT : Δέχτηκε επίθεση DDoS

Οι χρήστες του ChatGTP αντιμετώπισαν προβλήματα με τη χρήση του chatbot AI . Σύμφωνα με χρήστες της υπηρεσίας, παρουσιάστηκαν αρκετές περιοδικές διακοπές . Πιθανολογείται ότι οφείλεται σε επίθεση άρνησης υπηρεσίας ή DDoS.

Οι πρώτες διακοπές ξεκίνησαν την Τετάρτη γύρω στις 9 το πρωί. Περίπου μια ώρα αργότερα, το OpenAI δημοσίευσε στην σελίδα κατάστασής του ότι είχε διορθώσει το πρόβλημα. Ωστόσο, η σελίδα επιβεβαίωσε αργότερα ότι εμφανίστηκαν και άλλες διακοπές.

Αυτή η πιθανή επίθεση DDoS συνέβη αμέσως μετά την πραγματοποίηση του πρώτου συνεδρίου προγραμματιστών του OpenAI, DevDay, την Τρίτη. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν AI, τα GPT. Αυτό θα επιτρέψει σε προγραμματιστές και εταιρείες να προσαρμόσουν τις δικές τους εκδόσεις του ChatGPT για να εξυπηρετούν τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις υπηρεσίες τους.

Ανακοίνωσε επίσης μια προεπισκόπηση του Μοντέλο GPT-4 Turbo. Θα έχει ένα παράθυρο περιβάλλοντος 128.000 θα του επιτρέψει να δέχεται ένα μόνο μήνυμα κειμένου που ισοδυναμεί με 300 σελίδες. Θα λειτουργεί επίσης γρηγορότερα από το τρέχον chatbot GPT-4 ενώ ταυτόχρονα κοστίζει έως και δύο φορές λιγότερο η λειτουργία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *