Apple iPhone 16 : Θέλει να ενσωματώσει τεχνητή  νοημοσύνη

Apple iPhone 16 : Θέλει να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζει την νέα έκδοση του iOS για το iPhone 16. Ίσως σε αυτή την έκδοση να δούμε αποκλειστικές δυνατότητες παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης που θα είναι τα βασικά σημεία πώλησης για τις νέες συσκευές.

Η νέα έκθεση δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα κάνουν αυτά τα χαρακτηριστικά AI, . Ωστόσο, η ίδια τεχνολογία σε άλλες εταιρίες ασχολείται με τη δημιουργία κειμένου σε εικόνα, τη δυνατότητα σύνοψης εγγράφων και μετάφρασης περιεχομένου μεταξύ άλλων. Η Apple φημολογείται επίσης ότι χρησιμοποιεί το δικό της μοντέλο LLM για να επισκευάσει το Siri.

Η σειρά iPhone 16 δεν αναμένεται να έρθει με σημαντικές αλλαγές υλικού . Για αυτό, η Apple θα προσπαθήσει να προωθήσει την τεχνολογία AI ως βασικό σημείο πώλησης . Η σειρά iPhone 16 αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει με το Apple A18 και στα τέσσερα μοντέλα. Οι συσκευές Pro λέγεται ότι διαθέτουν ένα νέο Κουμπί λήψης στη δεξιά πλευρά κοντά στο κουμπί λειτουργίας. Άλλες διαρροές δείχνουν ένα μικρότερο Dynamic Islands και μια κάμερα οπτικού ζουμ 5x στη συσκευή 16 Pro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *