vivo Watch 3 : Επίσημη κυκλοφορία

vivo Watch 3 : Επίσημη κυκλοφορία

Το vivo Watch 3 είναι ένα έξυπνο ρολόι που διατίθεται σε δύο σχέδια και με λειτουργικό σύστημα BlueOS. Έχει πλάτος 46,1 mm και ζυγίζει 36 g. Διαθέτει οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών 466×466 px με λειτουργικότητα πάντα ενεργή.

Το σχέδιο του ρολογιού είναι στρογγυλό και το γυαλί στην κορυφή είναι κυρτό , χωρίς πλαίσια. Διαθέτει περιστρεφόμενη πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα που βοηθά στην πλοήγηση στη διεπαφή χρήστη. Η τελευταία λειτουργεί μαζί με ένα κουμπί ενώ υπάρχει ένα δεύτερο κουμπί από κάτω.

Χρησιμοποιεί το δικό του BlueOS της vivo. Διαθέτει υποστήριξη εφαρμογών και ενσωματωμένο κατάστημα εφαρμογών. Το BlueOS διαθέτει την ενσωμάτωση του βοηθού Jovi της vivo, καθώς και έναν πλούσιο κατάλογο λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής κατάστασης.

Το BlueOS διαθέτει 10 ενσωματωμένες όψεις ρολογιού.

Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα υγείας Star Ring για να παρέχει παρακολούθηση καρδιακών παλμών 8 καναλιών και παρακολούθηση οξυγόνου αίματος 16 καναλιών. Υπάρχει επίσης παρακολούθηση ύπνου και προπονητής τρεξίματος.

Η λειτουργία του στηρίζεται σε μια μπαταρία 505 mAh που μπορεί να διαρκέσει έως και 16 ημέρες χωρίς Bluetooth. Από την άλλη, μπορεί να λειτουργεί μέχρι και 8 ημέρες με Bluetooth και 3 ημέρες με τα πάντα ενεργοποιημένα και έντονη χρήση.

Το Watch 3 της vivo διατίθεται μόνο σε εκδόσεις Bluetooth και eSIM. Το μοντέλο Bluetooth με λουράκι σιλικόνης είναι 140 €, το μοντέλο Bluetooth με δερμάτινο λουράκι είναι στα 155 €, η eSIM με λουράκι σιλικόνης είναι στα 167 €. Τέλος , το μοντέλο eSIM με δερμάτινο λουράκι είναι στα 182 €.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *