Google : ετικέτες σε βίντεο του YouTube

Google : ετικέτες σε βίντεο του YouTube

Δημιουργούνται όλο και περισσότερα έργα τεχνητής νοημοσύνης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η Google θέλει να αντιμετωπίσει βίντεο που χρησιμοποιούνται για να ξεγελάσουν τους ανθρώπους ότι είναι αληθινά.

Τώρα, η Google ανακοίνωσε ότι τους επόμενους μήνες, σχεδιάζει να βοηθήσει τα δισεκατομμύρια χρήστες της να ανακαλύψουν εάν ένα βίντεο που βλέπουν έχει δημιουργηθεί με εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης.

Youtube

Σε μια ανάρτηση στο blog, η Google δήλωσε:

Συγκεκριμένα, θα απαιτήσουμε από τους δημιουργούς να αποκαλύπτουν πότε έχουν δημιουργήσει τροποποιημένο ή συνθετικό περιεχόμενο που είναι ρεαλιστικό. Όταν οι δημιουργοί ανεβάζουν περιεχόμενο, θα έχουμε νέες επιλογές για να επιλέξουν για να υποδείξουν ότι περιέχει ρεαλιστικό τροποποιημένο ή συνθετικό υλικό.

Οι νέες ετικέτες θα προστεθούν στον πίνακα περιγραφής ενός βίντεο. Εάν ένα τέτοιο βίντεο ασχολείται με αυτά που πιστεύει η Google ως “ευαίσθητα θέματα”, μια παρόμοια ετικέτα θα προστεθεί απευθείας στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Αυτό θα περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει κατασκευαστεί με τα παραγωγικά προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης του YouTube.

Θα δοθεί λίγος χρόνος στους δημιουργούς περιεχομένου του YouTube για να μάθουν περισσότερα σχετικά με αυτές τις απαιτήσεις δημιουργίας ετικετών βίντεο . Οι δημιουργοί που δεν τοποθετούν αυτές τις ετικέτες όταν απαιτείται στα βίντεό τους θα μπορούσαν να αφαιρεθούν τα κλιπ ή να ανασταλεί ο λογαριασμός τους. Εάν τα βίντεο παραβιάζουν τις Οδηγίες κοινότητας του YouTube, θα αφαιρεθούν ακόμη και αν έχουν την κατάλληλη επισήμανση ότι έχουν δημιουργηθεί από τεχνητή νοημοσύνη.

Η Google θα προσθέσει επίσης έναν τρόπο για τους χρήστες να ζητούν να αφαιρεθεί από το YouTube ένα βίντεο που έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη . Θα διατίθεται επίσης σε άτομα που βρίσκουν μουσική στην υπηρεσία που αναπαράγει τη φωνή ενός καλλιτέχνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *