Samsung : Εξωτερικός SSD T5 με 8 TB

Samsung : Εξωτερικός SSD T5 με 8 TB

Η Samsung είναι μια εταιρία κατασκευής δίσκων SSD με αρκετές επιτυχίες στο παρελθόν. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε έναν νέο μικρό εξωτερικό SSD. Το T5 EVO προσφέρει έως και 8 TB αποθηκευτικού χώρου.

Ο σχεδιασμός του T5 EVO είναι σίγουρα διαφορετικός από τους προηγούμενους φορητούς SSD της Samsung. Αντί για μια κάπως πιο επίπεδη εμφάνιση, η θήκη του T5 EVO μοιάζει περισσότερο με μονάδα flash και είναι αρκετά μικρή.

Διαθέτει μεταλλικό σώμα και λαστιχένια επιφάνεια που του επιτρέπει να έχει ένα βαθμό στιβαρότητας. Η Samsung λέει ότι θα πρέπει να λειτουργεί όταν πέφτει από απόσταση έως και δύο μέτρων. Υπάρχει επίσης ένα δαχτυλίδι σε γκρι τιτάν τοποθετημένο στην κορυφή που είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να το συνδέσουν στη ζώνη.

Η απόδοση αυτού του SSD είναι λίγο χαμηλή με ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως και 460 MB ανά δευτερόλεπτο. Συγκριτικά, το Samsung T7 Shield έχει ταχύτητες ανάγνωσης έως και 1.050 MB ανά δευτερόλεπτο . Παράλληλα, το πρόσφατο Samsung T9 έχει ταχύτητες έως και 2.000 MB το δευτερόλεπτο.

Ωστόσο, αυτά τα προϊόντα δεν έχουν μοντέλο 8 TB, το οποίο έχει το νέο Samsung T5 EVO. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 2 εκατομμύρια φωτογραφίες 3,5 MB, 1,8 εκατομμύρια αρχεία μουσικής 4 MB ή 3.500 βίντεο 2 GB.

Η Samsung αναφέρει:

Το T5 EVO είναι συμβατό με μια σειρά λειτουργικών συστημάτων και κεντρικών συσκευών, όπως macOS, Windows, smartphone/tablet και κονσόλες παιχνιδιών. Το T5 EVO διαθέτει επίσης λογισμικό Samsung Magician, το οποίο παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών διαχείρισης μονάδας δίσκου.

Το Samsung T5 EVO SDD είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Amazon τώρα, με τις αποστολές να ξεκινούν στις 21 Νοεμβρίου.Το μοντέλο 2 TB κοστίζει 189,99 $, η έκδοση 4 TB κοστίζει 349,99 $, και το μεγάλο μοντέλο 8 TB κοστίζει 649,99 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *