Microsoft: προβλήματα με την ενεργοποίηση των Windows

Microsoft: προβλήματα με την ενεργοποίηση των Windows

Πρόσφατα, η Microsoft διέκοψε την δυνατότητα των πελατών να ενεργοποιούν τα Windows 10 και 11 χρησιμοποιώντας παλιά κλειδιά Windows 7, 8 και 8.1. Επιπλέον, η εταιρεία απέκλεισε τη δωρεάν διαδρομή αναβάθμιση. Όσοι χρησιμοποιούν εκδόσεις πριν από τα Windows 10 , θα πρέπει να πληρώσουν για άδεια χρήσης. Ωστόσο, αυτή η αλλαγή έχει προβλήματα.

Ορισμένοι πελάτες έχασαν την ενεργοποίηση μετά την αλλαγή στοιχείων του υπολογιστή ή την εκτέλεση μιας ενημέρωσης του BIOS. Το χειρότερο είναι ότι οι ψηφιακές άδειες που συνδέονται με τους Λογαριασμούς Microsoft τους δεν ενεργοποιούν πλέον το λειτουργικό σύστημα. Συνεπώς , οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν άλλο κλειδί ή να καταφύγουν σε αμφισβητήσιμες μεθόδους ενεργοποίησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Υποστήριξη της Microsoft επιβεβαίωσε ότι μια αλλαγή υλικού δεν πρέπει να αποκλείει ένα κλειδί άδειας χρήσης.

Ο Bill Babonas, κύριος διευθυντής προϊόντων των Windows, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία γνωρίζει το πρόβλημα και αναζητά πιθανές λύσεις:

Η Microsoft γνωρίζει τις αναφορές πελατών και διεξάγει έρευνα. Οι πελάτες που αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη πελατών.

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση ενεργοποίησης των Windows μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενεργοποίηση > Κατάσταση ενεργοποίησης. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα Windows 10 ή 11 χωρίς ενεργοποίηση για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ η Microsoft εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *