Microsoft  Teams : Νέες δυνατότητες

Microsoft Teams : Νέες δυνατότητες

Στο Συνέδριο προγραμματιστών Microsoft Ignite 2023, η εταιρεία ανακοίνωσε αλλαγές στην εφαρμογή Teams. H εφαρμογή θα κάνει την λειτουργία καθηλωτικών χώρων γενικά διαθέσιμη κάποια στιγμή τον Ιανουάριο του 2024.

Microsoft mesh

Το χαρακτηριστικό θα επιτρέψει στους χρήστες του Teams να συμμετέχουν σε συσκέψεις σε πλήρεις τρισδιάστατους εικονικούς χώρους ως avatar. Εκτός από τις συνηθισμένες συναντήσεις, αυτοί οι καθηλωτικοί χώροι μπορούν επίσης να επιτρέψουν στα μέλη της ομάδας να διασκεδάσουν μαζί.

Η Microsoft Mesh που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εξατομικευμένων χώρων στο Teams, θα είναι επίσης γενικά διαθέσιμη τον Ιανουάριο.

Μερικές από τις άλλες νέες δυνατότητες που έρχονται στις συναντήσεις των ομάδων περιλαμβάνουν:

  • Φωνητική απομόνωση σε συναντήσεις και κλήσεις Teams: Αυτή η λειτουργία που βασίζεται στο AI είναι μια προηγμένη δυνατότητα καταστολής θορύβου που αξιοποιεί τα προφίλ φωνής των χρηστών και καταστέλλει τις φωνές άλλων ατόμων στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης ή κλήσης της ομάδας. Η τεχνητή νοημοσύνη στο Teams θα αναγνωρίζει τη φωνή ενός ατόμου και θα φιλτράρει μόνο τη φωνή του στις συναντήσεις και τις κλήσεις του Teams. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει ξεκινήσει και θα είναι γενικά διαθέσιμο στις αρχές του 2024.
  • Διακοσμήστε το φόντο σας: Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη θα μπορούν να χρησιμοποιούν εφέ δημιουργίας παρασκηνίου στο Teams για να εμφανιστούν στα καλύτερά τους. Ακόμα και όταν ο χώρος από τον οποίο εργάζονται δεν είναι στα καλύτερά του. Με το Διακοσμήστε το φόντο σας, οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσουν ένα φόντο που διακοσμεί και βελτιώνει το πραγματικό τους δωμάτιο, καθαρίζοντας την ακαταστασία ή προσθέτοντας φυτά σε έναν τοίχο. Αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του επόμενου έτους στο Teams Premium.

Οι συνομιλίες και τα κανάλια ομάδων θα λάβουν επίσης ορισμένες νέες προσθήκες, όπως έναν τρόπο προσθήκης μιας εικόνας προφίλ ομαδικής συνομιλίας, έναν τρόπο προσαρμογής των προεπιλεγμένων αντιδράσεων και πολλά άλλα. Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι η νέα εμπειρία Teams είναι πλέον διαθέσιμη στον ιστό για άτομα που χρησιμοποιούν τα προγράμματα περιήγησης Microsoft Edge ή Google Chrome.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *