Sony : ανακοινώνει το The Last of Us Part II Remastered

Sony : ανακοινώνει το The Last of Us Part II Remastered

Η Sony και η Naughty Dog επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία του The Last of Us Μέρος II. Θα φέρει νέες λειτουργίες, όπως το rogue-like survival , αναβαθμισμένα γραφικά, καθώς και σχόλια προγραμματιστών.

Η βραβευμένη ιστορία θα παραμείνει αμετάβλητη για αυτό το remaster, αλλά το Naughty Dog έχει αναβαθμίσει το παιχνίδι για τους παίκτες του PlayStation 5 . Αυτό περιλαμβάνει “Έξοδος 4K σε λειτουργία Fidelity, 1440p αναβαθμισμένη σε 4K σε λειτουργία απόδοσης, ξεκλείδωτο Επιλογή καρέ για τηλεοράσεις που υποστηρίζουν VRR, αυξημένη ανάλυση υφής, αυξημένες αποστάσεις επιπέδου λεπτομέρειας, βελτιωμένη ποιότητα σκιών, ρυθμό δειγματοληψίας κινούμενων εικόνων και πολλά άλλα.”

Όσον αφορά τις νέες λειτουργίες, το No Return είναι μια λειτουργία επιβίωσης που μοιάζει με απατεώνες που προσφέρει μια εμπειρία εστιασμένη στη μάχη φιλοξενώντας τυχαιοποιημένους εχθρούς και ξεκλειδωτούς χαρακτήρες με μοναδικά χαρακτηριστικά. Εν τω μεταξύ, το Guitar Free Play κάνει το δημοφιλές mini-game μια δική του εμπειρία με πεντάλ FX, διαφορετικά όργανα και διάφορες διαθέσεις στο παιχνίδι.

Το Last of Us Part II Remastered θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 5 στις 19 Ιανουαρίου με τις προπαραγγελίες να γίνονται ζωντανά στις 5 Δεκεμβρίου. Αν και η αυτόνομη τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, η Sony θα προσφέρει μια επιλογή αναβάθμισης $10 για παίκτες που έχουν ήδη την αρχική ψηφιακή έκδοση στο PlayStation 4.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *