SanDisk Extreme Pro : Δεν διορθώνεται το πρόβλημα

SanDisk Extreme Pro : Δεν διορθώνεται το πρόβλημα

Ένας από τους πιο γρήγορους δίσκους της αγοράς , ο SanDisk Extreme Pro δεν έχει την φήμη και του πιο αξιόπιστου. Τα προβλήματα με την λειτουργία του είναι αρκετά και δεν φαίνονται να λύνονται.

Πολλές αναρτήσεις που σχετίζονται με την αποτυχία αυτού του συγκεκριμένου μοντέλου έχουν αναφερθεί στο διαδίκτυ. Πολλοί άνθρωποι περίμεναν να λάβουν μια ενημέρωση υλικολογισμικού που θα διορθώνει αυτό το πρόβλημα μια για πάντα. Ωστόσο, μια νέα αναφορά υποδηλώνει ότι το πρόβλημα μπορεί να σχετίζεται με το ίδιο το υλικό και είναι συνέπεια ενός ελαττώματος σχεδιασμού και ενός κατασκευαστικού ελαττώματος.

Ο Markus Häfele, Διευθύνων Σύμβουλος της Attingo Data Rescue, μιας εταιρείας ανάκτησης δεδομένων, ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα είναι αποτέλεσμα ακατάλληλων επαφών. Εντοπίστηκαν φυσαλίδες στις κολλήσεις που κατά συνέπεια οδηγεί σε σπάσιμο των κολλήσεων που βοηθούν στη σύζευξη των εξαρτημάτων με το PCB. Και τα μεγέθη των εξαρτημάτων επίσης δεν είναι κατάλληλα σύμφωνα με τη διάταξη του PCB.

Οι πρόσφατες δηλώσεις υποδηλώνουν ότι τα στοιχεία υλικού μπορεί να ευθύνονται για το ζήτημα υλικολογισμικού που επηρέασε ορισμένους φορητούς SSD SanDisk Extreme Pro 1TB, 2TB και 4TB, SanDisk Extreme 4TB και WD My Passport SSD 4TB νωρίτερα φέτος.

Η WD θα μπορούσε να έχει επίγνωση των υποκείμενων προβλημάτων κατασκευής, παρόλο που δεν το έχει αναγνωρίσει. Ίσως ορισμένες νεότερες παρτίδες του μοντέλου έχουν αναβαθμιστεί ήδη με κάποιο νέο κομμάτι υλικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *