Call of Duty: Modern Warfare III Season 1 :Πρώτες ειδήσεις

Call of Duty: Modern Warfare III Season 1 :Πρώτες ειδήσεις

Ο εκδότης Activison, που τώρα ανήκει στη Microsoft, προχωρά για τις πρώτες ενημερώσεις του παιχνιδιού μαζί με ενημερώσεις για το Call of Duty Warzone.

Σε μια ανάρτηση στο blog, η Activision δήλωσε ότι οι ενημερώσεις της σεζόν 1 για το παιχνίδι θα περιλαμβάνουν τρεις νέους χάρτες για πολλούς παίκτες.

  • Meat [Εκκίνηση σεζόν 1, 6v6] – Γίνετε ο καλύτερος χασάπης στο μπλοκ σε αυτόν τον συμπαγή χάρτη με επίκεντρο το σφαγείο East Bay Meats.
  • Ελλάδα [Εκκίνηση 1ης σεζόν, 6v6] – Αποδείξτε ότι δεν είστε απλός θνητός σε αυτόν τον μεσαίου μεγέθους χάρτη, εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο, που βασίζεται σε μια παραθαλάσσια πόλη.
  • Rio [Season 1 Reloaded, 6v6] – Απολαύστε τα έντονα χρώματα, τους στενούς δρόμους και τους κομψούς δρόμους σε έναν αγώνα μέσα από ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο.

Θα υπάρχει επίσης νέος χάρτης για πολλούς παίκτες 2v2 Gunfight, Training Facility, που θα κυκλοφορήσει στην 1η σεζόν.

Φυσικά, θα υπάρξει επίσης ένα νέο κεφάλαιο στη λειτουργία Zombies του Modern Warfare III κατά τη διάρκεια της σεζόν 1 που θα ασχολείται με μια «μυστηριώδη πύλη» στη ζώνη των ζόμπι:

  • Μπείτε στο Rift: Μέσα στο Dark Aether Rifts, οι χειριστές θα αντιμετωπίσουν μια απαίσια και χαοτική πρόκληση, με περιορισμένο χρόνο στο ρολόι για να ολοκληρώσουν τους στόχους και να ξεφύγουν με τη ζωή (και τη λογική τους). Τα Dark Aether Rifts είναι μια νέα εμπειρία στο τέλος του παιχνιδιού που πρέπει να κυριαρχήσετε μόλις οι παίκτες ολοκληρώσουν την εποχική αποστολή.
  • Friend Zone: Ένα τροποποιημένο V-R11 Wonder Weapon δίνει μια γροθιά, μεταμορφώνοντας τους εχθρούς, Zombie ή Human, σε πιστούς συμμάχους.
  • Gear-up: Μια νέα κατηγορία μοναδικών σχηματικών σχεδίων απόκτησης που θα δοκιμάσει την ικανότητα του παίκτη να ξεκλειδώσει.

Οι παίκτες μπορούν, επίσης, να ελέγξουν τον νέο χάρτη Urzikstan που θα κυκλοφορήσει ως μέρος της σεζόν 1 λίγο πριν από το τέλος του 2023.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *