Microsoft 365 : Νέες προσθήκες

Microsoft 365 : Νέες προσθήκες

Ο οδικός χάρτης Microsoft 365 ήταν αρκετά απασχολημένος αυτή την εβδομάδα με μια σειρά από νέες προσθήκες. Μερικές από αυτές τις νέες συμμετοχές αποκαλύφθηκαν ως μέρος της εκδήλωσης προγραμματιστών Ignite της εταιρείας.

Microsoft Outlook – Εγγραφή και προσθήκη βίντεο ροής σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα

Outlook for windows

Το νέο Outlook για Windows και το web έχει προγραμματιστεί να προσθέσει μια δυνατότητα για επαγγελματίες χρήστες που χρησιμοποιούν επίσης την υπηρεσία βίντεο Stream της Microsoft τον Δεκέμβριο του 2023:

Παρουσιάζουμε τη δυνατότητα εγγραφής και εισαγωγής εγγραφών βίντεο ροής στο Outlook στον Ιστό και το νέο Outlook για Windows. Σύντομα θα μπορείτε να εγγράψετε ένα βίντεο με τον εαυτό σας, την οθόνη σας ή και τα δύο, απευθείας από το Outlook και να εισάγετε την εγγραφή στο email σας.

Φυσικά, το Outlook θα προσθέσει έναν τρόπο να δείτε αυτά τα βίντεο που βασίζονται σε ροή σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον Δεκέμβριο.

“Παρουσιάζουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο συνεχούς ροής στο Outlook στον Ιστό και το νέο Outlook για Windows. Σύντομα, εάν κάποιος επικολλήσει έναν σύνδεσμο βίντεο ροής σε μια υποστηριζόμενη εφαρμογή Outlook και σας τον στείλει, θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε απευθείας στα εισερχόμενά σας. Τα βίντεο θα αναπαράγονται ενσωματωμένα για παραλήπτες στον ίδιο οργανισμό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να φύγετε από το Outlook για να παρακολουθήσετε το βίντεο. Οι παραλήπτες εκτός του οργανισμού και όσοι δεν χρησιμοποιούν το νέο Outlook ή τον ιστό, θα δουν έναν σύνδεσμο προς το βίντεο που μπορούν να παρακολουθήσουν στην εφαρμογή web Stream (ανάλογα με τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης αρχείων του οργανισμού).”

Ο οδικός χάρτης λέει επίσης ότι η εφαρμογή Outlook για Android θα προσθέσει έναν τρόπο αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ένδειξη Υψηλής ή Χαμηλής σημασίας κάποια στιγμή τον Νοέμβριο.

Microsoft Teams – Απομόνωση φωνής και πολλά άλλα

Microsoft teams

Στο Ignite 2023, η Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά από λειτουργίες που έρχονται σύντομα στο Teams. Μια είναι η Φωνητική απομόνωση και δείτε μερικές ακόμη λεπτομέρειες:

“Με τη φωνητική απομόνωση, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρές και αδιάκοπες κλήσεις ή συσκέψεις, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιεί AI για να φιλτράρει όλο τον θόρυβο του περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένων των φωνών άλλων ανθρώπων. Αξιοποιώντας το φωνητικό προφίλ σας, αυτή η προηγμένη δυνατότητα καταστολής θορύβου διασφαλίζει τη μετάδοση μόνο της φωνής του χρήστη. Είτε βρίσκεστε σε ένα πολυσύχναστο γραφείο, σε ένα θορυβώδες καφέ ή σε ένα γεμάτο αεροδρόμιο, μπορείτε να επικοινωνείτε με σιγουριά και σαφήνεια. Η φωνητική απομόνωση τροφοδοτείται από την προηγμένη βαθιά εκμάθηση, τις υπηρεσίες ομιλίας και την τεχνολογία επεξεργασίας ήχου και δείχνει την αφοσίωσή μας στην επίλυση προβλημάτων των χρηστών με την τεχνητή νοημοσύνη και τη βελτίωση της ποιότητας και της εμπειρίας ήχου.”

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2024 θα βοηθήσει τους χρήστες υπολογιστών του Teams στις αίθουσες συσκέψεων BYOD.

Η νέα λειτουργία κοινής προβολής παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να επεκτείνουν τη σύσκεψη των ομάδων τους μέσω μιας αναδυόμενης έκδοσης και μόνο προβολής της σκηνής στην οθόνη της τηλεόρασης στις αίθουσες συσκέψεων BYOD. Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο της σύσκεψης επεκτείνεται στο μπροστινό μέρος της αίθουσας για να το βλέπουν οι άλλοι και παρέχει στον οικοδεσπότη τη σιγουριά ότι η επιφάνεια εργασίας του είναι μόνο για προβολή, ελαχιστοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να δουν οι άλλοι στην αίθουσα.

Τέλος, ο οδικός χάρτης είχε αρκετές νέες εγγραφές για την επερχόμενη ανανέωση της εφαρμογής Planner, που αποκαλύφθηκε επίσημα στο Ignite και αυτή την εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *