Apple Vision Pro : έρχεται  τον Μάρτιο

Apple Vision Pro : έρχεται τον Μάρτιο

Σε μια πρόσφατη φήμη, αναφέρεται ότι το Vision Pro πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του «κάποια στιγμή γύρω στον Μάρτιο».

Η Apple είχε ως στόχο να κυκλοφορήσει το Vision Pro τον Ιανουάριο του 2024. Ωστόσο, φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι πίσω με τα σχέδια διανομής της και να κάνει τελικές δοκιμές.

Η Apple θα πουλήσει το Vision Pro κατόπιν ραντεβού στα καταστήματα λιανικής και στον ιστότοπό της. Δεν θα είναι διαθέσιμα σε τρίτους συνεργάτες, καθώς η Apple θέλει να επιμεληθεί προσεκτικά την κυκλοφορία του Vision Pro.

Gurman: Apple Vision Pro coming sometime around March

Το Vision Pro συνοδεύεται από μια ποικιλία από SKU, συμπεριλαμβανομένων φακών με συνταγή και κεφαλόδεσμων διαφορετικού μεγέθους. Αυτό καθιστά δύσκολη τη διατήρηση αποθεμάτων σε πολλά καταστήματα .

Η Apple ετοιμάζει σιγά-σιγά την κυκλοφορία του Vision Pro – η πιο πρόσφατη έκδοση του visionOS beta διαθέτει ενσωματωμένο υλικό, συμπεριλαμβανομένων βίντεο. Επίσης, η έκδοση beta του iOS 17.2 έχει λειτουργίες Vision Pro όπως το AirPlay Receiver και υποστήριξη για χωρικά βίντεο σε μοντέλα iPhone 15 Pro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *