Microsoft Loop : Νέες δυνατότητες

Microsoft Loop : Νέες δυνατότητες

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή Loop ήταν σε γενική διαθεσιμότητα για εμπορικούς χρήστες του Microsoft 365. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μια νέα λειτουργία Loop είναι πλέον διαθέσιμη. Επιτρέπει σε αυτούς τους χρήστες να εξάγουν αυτόματα πίνακες που έχουν δημιουργηθεί στην εφαρμογή σε υπολογιστικά φύλλα Excel.

Σε ανάρτηση στο ιστολόγιο του Microsoft 365 Insider, η εταιρεία δήλωσε:

” Όταν συνεργάζεστε ως ομάδα σε ένα έργο, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε πίνακες βρόχου για τη συλλογή δεδομένων και την εκτέλεση υπολογισμών. Τώρα μπορείτε να εξάγετε τους πίνακες σε εφαρμογές όπως το Excel, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές του για να εκτελέσετε τυχόν απαιτούμενους υπολογισμούς. Για να διασφαλιστεί η συμβατότητα, ο τύπος δεδομένων πίνακα του Loop αντιστοιχίζεται στην πιο σχετική μορφή στο Excel.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Οι εμπορικοί χρήστες του Microsoft 365 μπορούν να μεταβούν στο Loop.Microsoft.com, και στη συνέχεια δημιουργήσουν έναν νέο πίνακα ή να ανοίξουν έναν υπάρχοντα. Στη συνέχεια, μπορούν να κάνουν κλικ στο μενού με τις έξι κουκκίδες. Μπορούν να επιλέξουν το Εξαγωγή σε Excel .

Ο πίνακας Loop και τα δεδομένα του δημιουργούνται αυτόματα σε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel . Θα είναι διαθέσιμα για πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο OneDrive και επίσης στον λογαριασμό σας στο SharePoint.

Και πάλι, οι χρήστες Loop με εμπορική άδεια Microsoft 365 E3 ή E5 μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη νέα δυνατότητα πίνακα Excel. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το εάν αυτό θα μπορούσε να επεκταθεί στους καταναλωτές του Microsoft 365.

Ενώ το Loop είναι πλέον γενικά διαθέσιμο, η Microsoft σχεδιάζει να προσθέσει ακόμη περισσότερες δυνατότητες στη συλλογική υπηρεσία στο εγγύς μέλλον. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα δημιουργίας χώρου εργασίας Loop μετά από μια σύσκεψη του Microsoft Teams. Επιπλέον, η Microsoft εργάζεται για να προσθέσει λειτουργίες όπως περιγραφές χώρου εργασίας και ενημερώσεις κατάστασης σε θέματα όπως οι επερχόμενες προθεσμίες και άλλα. Αυτές οι δύο τελευταίες αλλαγές είναι τρέχουσες διαθέσιμες σε ιδιωτική φόρμα προεπισκόπησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *