LibreOffice 7.6.3 Office Suite : κυκλοφορεί

LibreOffice 7.6.3 Office Suite : κυκλοφορεί

Ανακοινώθηκε η διαθεσιμότητα του LibreOffice 7.6.3 . Είναι η τρίτη έκδοση για την δωρεάν σουίτα γραφείου LibreOffice 7.6.

Παρέχει ένα άλλο επίπεδο επιδιορθώσεων σφαλμάτων και ασφάλειας .Στόχος είναι να ενισχύσει τη σταθερότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια της τελευταίας σειράς σουίτας γραφείου LibreOffice 7.6.

Σε αριθμούς, το LibreOffice 7.6.3 φέρνει περισσότερες από 100 διορθώσεις σφαλμάτων. Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει συνολικά 116 διορθώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι συνιστάται ιδιαίτερα σε όλους τους χρήστες του LibreOffice 7.6.

Τα δυαδικά αρχεία LibreOffice 7.6.3 για διανομές GNU/Linux που βασίζονται σε DEB ή RPM είναι διαθέσιμα για λήψη απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα. Αυτά τα δυαδικά προγράμματα εγκατάστασης συσκευάζονται από το The Document Foundation. Θα βρείτε επίσης το tarball προέλευσης διαθέσιμο για λήψη, εάν είστε ενοποιητής συστήματος ή θέλετε να κάνετε μεταγλώττιση από πηγές.

Όσοι από εσάς έχετε εγκατεστημένο το LibreOffice 7.6 από τα αποθετήρια λογισμικού της διανομής GNU/Linux θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να φτάσει αυτή η ενημέρωση εκεί. Επομένως, παρακολουθείτε τα σταθερά repos της διανομής σας και ενημερώνετε τις εγκαταστάσεις σας σε τακτική βάση.

Το Document Foundation θα υποστηρίζει τη σειρά σουιτών γραφείου LibreOffice 7.6 έως τις 12 Ιουνίου 2024. Η επόμενη προγραμματισμένη ενημέρωση, το LibreOffice 7.6.4, έχει προγραμματιστεί επί του παρόντος για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2024.

Για άλλη μια φορά, το The Document Foundation μας υπενθυμίζει σε όλους ότι πρόκειται για την «Community» έκδοση του LibreOffice, που υποστηρίζεται από εθελοντές.

Επίσης σήμερα, το The Document Foundation κυκλοφόρησε την εφαρμογή LibreOffice Viewer για συσκευές Android στο Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες Android να προβάλλουν έγγραφα με βάση την τυπική μορφή ODF (Open Document Format), καθώς και την ιδιόκτητη μορφή MS Office.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *