Google Bard : προσφέρει πληροφορίες  για περιεχόμενο του YouTube

Google Bard : προσφέρει πληροφορίες για περιεχόμενο του YouTube

Η Google πρόσθεσε ορισμένες νέες δυνατότητες στο Bard, συμπεριλαμβανομένου ενός τρόπου συνομιλίας σχετικά με συγκεκριμένο περιεχόμενο βίντεο YouTube.

Η νέα δυνατότητα είναι μια ενημέρωση του είδους των Bard Extensions της Google που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο. Αυτές οι επεκτάσεις επιτρέπουν στον Bard να συνδέεται με άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες Google, ώστε να μπορεί να λάβει πληροφορίες από αυτές για χρήση στις συνομιλίες. Τώρα, η ενημέρωση αυτής της εβδομάδας προσθέτει ορισμένες ακόμη λειτουργίες ειδικά για το YouTube.

Σε την επίσημη σελίδα ενημέρωσης Bard, υπάρχει η αναφορά:

“Κάνουμε τα πρώτα βήματα στην ικανότητα του Bard να κατανοεί τα βίντεο του YouTube. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε βίντεο για το πώς να φτιάξετε κέικ με ελαιόλαδο, μπορείτε τώρα να ρωτήσετε επίσης πόσα αυγά απαιτεί η συνταγή στο πρώτο βίντεο.

Ακούσαμε ότι θέλετε μεγαλύτερη αφοσίωση στα βίντεο του YouTube. Επεκτείνουμε λοιπόν την επέκταση YouTube για να κατανοήσουμε κάποιο περιεχόμενο βίντεο, ώστε να μπορείτε να έχετε μια πιο πλούσια συζήτηση με τον Bard σχετικά με αυτό.”

Η Google πρόσθεσε επίσης κάποιες άλλες νέες δυνατότητες στο Bard την περασμένη εβδομάδα. Περιλαμβάνουν την προσθήκη νέων «εξηγήσεων βήμα προς βήμα» στην επίλυση μαθηματικών εξισώσεων. Μια άλλη νέα δυνατότητα επιτρέπει στον Bard να δημιουργεί γραφήματα, είτε από τυχόν δεδομένα που πληκτρολογεί ο χρήστης σε μια προτροπή είτε από πίνακες που μπορεί να δημιουργήσει ο ίδιος ο Bard κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *