Google Drive: Χάθηκαν αρχεία χρηστών

Google Drive: Χάθηκαν αρχεία χρηστών

Ορισμένοι χρήστες της υπηρεσίας αποθήκευσης Google Drive έχουν δηλώσει τις τελευταίες ημέρες τα αρχεία τους εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς.

Οι χρήστες με το πρόβλημα αυτό δημοσίευσαν τις απώλειες τους στα φόρουμ υποστήριξης Google. Ένας από τους ανθρώπους που επλήγησαν, ο οποίος είναι από τη Νότια Κορέα, δήλωσε:

“Γεια, τα αρχεία μου στο Google Drive εξαφανίστηκαν ξαφνικά. Τα δεδομένα από τον Μάιο μέχρι σήμερα εξαφανίστηκαν και η δομή του φακέλου επέστρεψε στην κατάσταση τον Μάιο. Η δραστηριότητα του Google Drive δεν εμφανίζει αλλαγές . Κανένα αρχείο δεν διαγράφηκε με μη αυτόματο τρόπο, επομένως κανένα αρχείο δεν υπάρχει στον Κάδο απορριμμάτων. Ποτέ δεν συγχρονίζω ή μοιράστηκα τα αρχεία μου και τη μονάδα δίσκου μου σε κανέναν. “

Το ίδιο άτομο ανέφερε αυτά τα ζητήματα στην υποστήριξη της Google. Ορισμένες προσπάθειες επαναφοράς των αρχείων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ενός προγράμματος ανάκτησης, έχουν αποτύχει μέχρι στιγμής. Παρόμοια μηνύματα έχουν επίσης αναρτηθεί από άλλους χρήστες του Google Drive.

Μέχρι στιγμής, αυτό το ζήτημα φαίνεται να επηρεάζει μόνο τους πελάτες του Google Drive που έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία από την εφαρμογή για υπολογιστές. Δεν φαίνεται να επηρεάζει τα άτομα που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο του Google Drive ή τις εφαρμογές του για κινητά.

Ένα μέλος της ομάδας της Google ανάρτησε νωρίτερα σήμερα το πρωί:

“Από σήμερα το πρωί γνωρίζουμε ότι οι τεχνικοί μας προσπαθούν να κατανοήσουν τη βασική αιτία προτού μπορέσουν να προσφέρουν μια λύση. Μην κάνετε αλλαγές στον ριζικό φάκελο για το Drive. Ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε μια λύση αυτή την εβδομάδα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *