Sonos : Τι αναμένεται να κυκλοφορήσει

Sonos : Τι αναμένεται να κυκλοφορήσει

Η Sonos , μια απο τις πιο δημοφιλής εταιρίες κατασκευής ηχείων επιδιώκει να επεκταθεί σε άλλες σειρές προϊόντων . Μια από αυτές είναι ένα ζευγάρι νέων ακουστικών over-the-ear .

Η εταιρεία εργάζεται σε ένα τέτοιο προϊόν από το 2019. Ωστόσο, φαίνεται ότι τώρα είναι σχεδόν έτοιμη να το αποκαλύψει στον κόσμο. Η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2024.

Η ιστορία αναφέρει:

“Θα διατίθενται σε ασπρόμαυρες χρωματικές επιλογές, θα συγχρονίζονται με τον εξοπλισμό Sonos και θα προσφέρουν φωνητικό έλεγχο για πλοήγηση μεταξύ των τραγουδιών. Η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο χρέωσης μεταξύ $400 και $500 για το προϊόν.”

Η Sonos φέρεται επίσης να εξετάζει την ανάπτυξη ορισμένων ακουστικών υψηλής ποιότητας για να ανταγωνιστεί τα AirPods της Apple.

Η Sonos εργάζεται επίσης σε ένα προϊόν που απέχει πολύ από τις συσκευές ήχου της. Αναπτύσσει έναν τηλεοπτικό αποκωδικοποιητή ροής βίντεο, με την κωδική ονομασία “Pinewood”, που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 ή στις αρχές του 2025.

Ο αποκωδικοποιητής σχεδιάζεται ως κόμβος για άλλα προϊόντα ηχείων Sonos στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα χρησιμοποιεί το δικό της λειτουργικό σύστημα, αλλά θα εξακολουθεί να βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android της Google.

Η Sonos έχει συζητήσει με καλωδιακές εταιρείες σχετικά με την προσφορά ζωντανής τηλεόρασης και σχεδιάζει να συνεργαστεί με υπάρχουσες δημοφιλείς υπηρεσίες ροής βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της Netflix Inc., για τη δημιουργία εφαρμογών για τη νέα πλατφόρμα. Θα προσφέρει Dolby Atmos και Dolby Vision, δημοφιλή πρότυπα ήχου και εικόνας .Ακόμη, θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί καθηλωτικό ήχο surround χρησιμοποιώντας οικιακά ηχεία Sonos.

Η έκθεση αναφέρει ότι η Sonos σκέφτεται επίσης να λανσάρει τη δική της υπηρεσία ροής βίντεο για τη συσκευή, αν και λεπτομέρειες δεν αποκαλύφθηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *