TikTok: Προχώρησε σε απολύσεις

TikTok: Προχώρησε σε απολύσεις

Η μητρική εταιρεία του TikTok θα κάνει αλλαγές στο τμήμα Nuverse . Ο λόγος ήταν η αποτυχημένη προσπάθεια να εισέλθει στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών πριν από δύο χρόνια.

Ο εκπρόσωπος της ByteDance δήλωσε:

“Ελέγχουμε τακτικά τις επιχειρήσεις μας και κάνουμε προσαρμογές για να επικεντρωθούμε σε μακροπρόθεσμους στρατηγικούς τομείς ανάπτυξης. Μετά από μια πρόσφατη αναθεώρηση, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να αναδιαρθρώσουμε την επιχείρησή μας στα παιχνίδια.”

Αν και η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες, οι πηγές αναφέρουν ότι εκατοντάδες εργαζόμενοι θα μπορούσαν να απολυθούν ως μέρος αυτής της αναδιάρθρωσης. Αν και η Nuverse δεν θα κλείσει τελείως, η έκθεση ανέφερε ότι οι δραστηριότητές της θα «μειωθούν σημαντικά».

Η Nuverse είναι ο προγραμματιστής και/ή ο εκδότης για έναν αριθμό γνωστών παιχνιδιών για κινητά. Ο επίσημος λογαριασμός Marvel Snap ανέφερε ότι ακόμα κι αν υπάρξουν αλλαγές στο Nuverse, “το SNAP θα συνεχίσει να λειτουργεί και να ανθίζει στο μέλλον!”:

Η Bytedance έχει πει στους υπαλλήλους της Nuverse να σταματήσουν να εργάζονται σε τυχόν παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει. Λέει επίσης ότι θέλει να πουλήσει το μεγάλο στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών για κινητά Moonton.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *