Spotify Wrapped 2023 : Ξεκίνησε

Spotify Wrapped 2023 : Ξεκίνησε

Το live event του Spotify έχει ξεκινήσει . Το Spotify Wrapped δίνει στους χρήστες πληροφορίες για τους κορυφαίους καλλιτέχνες, τα τραγούδια και τα podcast τους από την περασμένη χρονιά. Παράλληλα, συνεχίζει να εξελίσσεται ενσωματώνοντας νέους τρόπους για προσέλκυση χρηστών.

Ένα βασικό νέο χαρακτηριστικό για το 2023 είναι η ανάθεση σε κάθε χρήστη μιας “Sound Town” με βάση τις συνήθειες ακρόασης τους τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Αναλύοντας τα είδη των χρηστών και τους καλλιτέχνες, το Spotify τους ταιριάζει με μια πόλη με παρόμοια μουσικά γούστα. Επιπλέον, το Wrapped προβάλλει τους χρήστες μέσω ενός από τους δώδεκα χαρακτήρες «μουσικής προσωπικότητας» που δημιούργησε το Spotify.

Μαζί με αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, το Spotify Wrapped δίνει έμφαση στους κορυφαίους καλλιτέχνες των χρηστών. Έτσι, σημειώνει τον μήνα κατά τον οποίο η ακρόαση κορυφώθηκε για καθένα από τους κορυφαίους πέντε τους. Τα κορυφαία είδη αντιπροσωπεύονται πλέον ως συστατικά σε ένα χάμπουργκερ για ένα νέο σχέδιο.

Τα προφίλ καλλιτεχνών στο Wrapped προσφέρουν επίσης πληροφορίες, με στατιστικά για τα πιο δημοφιλή κομμάτια και επεισόδια podcast από την οπτική γωνία των δημιουργών. Το Spotify διοργανώνει και πάρτι ακρόασης Wrapped. Σε αυτό , επιλεγμένοι καλλιτέχνες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους θαυμαστές κάνοντας streaming της κορυφαίας μουσικής τους.

Ένας οδηγός AI DJ συνοδεύει επίσης τα προφίλ Wrapped για την πρώτη εβδομάδα .

Ο AI DJ θα σας καθοδηγήσει στο Wrapped σας, προσφέροντας τη μουσική σας με σχόλια σχετικά με τους καλλιτέχνες, τα είδη και τα τραγούδια σας με τις περισσότερες ροές φέτος. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε φίλους να δημιουργήσουν ένα μείγμα με όλα τα κορυφαία τραγούδια σας . Αυτό μπορεί να γίνει εάν πατήσετε το φίλτρο 2023 Wrapped Top Songs για να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας σε μια κοινόχρηστη λίστα αναπαραγωγής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *