OpenAI : επιτρέπει στη Microsoft να γίνει μέλος

OpenAI : επιτρέπει στη Microsoft να γίνει μέλος

Το OpenAI ενημέρωσε ότι η Microsoft, ο μεγαλύτερος επενδυτής της εταιρείας , έχει πλέον μια θέση χωρίς δικαίωμα ψήφου στο διοικητικό συμβούλιο του OpenAI.

Στην ανάρτηση, ο Άλτμαν ευχαριστεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Microsoft Satya Nadella και τα μέλη της ηγεσίας της εταιρείας. Πρόσθεσε:

“Ήταν έτοιμοι να μας υποδεχτούν όλους αν δεν μπορούσαμε να πετύχουμε τον πρωταρχικό μας στόχο. Κάναμε ξεκάθαρα τη σωστή επιλογή να συνεργαστούμε με τη Microsoft . Είμαι ενθουσιασμένος που το νέο μας διοικητικό συμβούλιο θα τους συμπεριλάβει ως παρατηρητές χωρίς δικαίωμα ψήφου. Ευχαριστώ.”

Αν και η Microsoft δεν θα έχει δικαιώματα ψήφου στο ταμπλό, θα μπορεί να λάβει περισσότερες εσωτερικές πληροφορίες για το OpenAI. Η Microsoft πιθανότατα θα έχει μεγάλη επιρροή στη συνολική κατεύθυνση του OpenAI στο μέλλον.

Τώρα που ο αγώνας για την εξουσία στο OpenAI έχει τελειώσει, ο Altman λέει ότι η εταιρεία έχει τρεις τρέχουσες προτεραιότητες. Το ένα είναι να προωθήσουμε το “το ερευνητικό μας σχέδιο και να επενδύσουμε περαιτέρω στις προσπάθειές μας για πλήρη ασφάλεια”. Το δεύτερο είναι να συνεχίσουμε “να βελτιώνουμε και να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας και να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *