Xiaomi Pad 7 Pro: Τελευταίες αποκαλύψεις

Xiaomi Pad 7 Pro: Τελευταίες αποκαλύψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες , το Xiaomi Pad 7 Pro διαμορφώνεται ως μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το περσινό μοντέλο Pad 6 Pro.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η νέα Οθόνη LCD 10 ιντσών πάνελ που κατασκευάζεται από την Tianma. Η νέα οθόνη έχει εντυπωσιακή ανάλυση pixel 1480 x 2367 σε συνδυασμό με έναν εξαιρετικά ρευστό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz.

Ο επεξεργαστής του tablet αυτή τη φορά φημολογείται ότι είναι το ολοκαίνουργιο της Qualcommchipset Snapdragon 8 Gen 2. Αυτός ο υπερσύγχρονος επεξεργαστής , δίνει στο Pad 7 Pro σημαντική ώθηση απόδοσης σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η Xiaomi φαίνεται πρόθυμη να κάνει το Pad 7 Pro παραγωγικό και δημιουργικό άλογο.

Υπάρχει μια ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος που περιλαμβάνει έναν κύριο αισθητήρα και έναν αισθητήρα βάθους για εφέ bokeh. Αν και οι ακριβείς αριθμοί megapixel είναι ακόμα άγνωστοι, αυτή η ρύθμιση μοιάζει πολύ με τη διάταξη διπλής κάμερας στο πίσω μέρος παλαιότερου μοντέλου. Η απόδοση των βιντεοκλήσεων αναμένεται να βελτιωθεί επίσης χάρη στην αναβαθμισμένη κάμερα selfie στο μπροστινό μέρος.

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν μια ρύθμιση τετραπλής στερεοφωνικής ηχείου που υποστηρίζεται από βελτιώσεις ήχου Dolby. Το tablet λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει με MIUI 14 βασισμένο στο Android 14 OS αμέσως.

Η Xiaomi φημολογείται ότι θα αποκαλύψει το tablet Pad 7 Pro μαζί με την επερχόμενη ναυαρχίδα του smartphone Xiaomi 14 Ultra στο Απρίλιος του 2024. Ωστόσο, το tablet μπορεί να παραμείνει αποκλειστικό στην εγχώρια αγορά της Xiaomi. Οι παγκόσμιοι χρήστες πιθανότατα θα δουν ένα πιο προσιτό μοντέλο Xiaomi Pad 7, το οποίο οι πηγές μας επιβεβαιώνουν ότι δοκιμάζεται ήδη εσωτερικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *