Microsoft Defender Application Guard: Καταργείται

Microsoft Defender Application Guard: Καταργείται

Η Microsoft πρόσθεσε ένα νέο στοιχείο στην λίστα Windows Documentations και τοποθέτησε ένα άλλο καταργημένο στοιχείο . Το Microsoft Defender Application Guard για το Office δεν είναι πλέον υπό ανάπτυξη και δεν θα λαμβάνει πρόσθετες ενημερώσεις. Η αλλαγή ισχύει επίσης για τα Windows Security Isolation API για το Microsoft Defender Application Guard for Office.

Το Microsoft Defender Application Guard για το Office αποτρέπει την πρόσβαση σε μη αξιόπιστα επιβλαβή αρχεία του Office σε αξιόπιστους πόρους εντός μιας εταιρείας. Έτσι , διατηρεί το δίκτυο και τους συνδεδεμένους υπολογιστές ασφαλείς από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Το Microsoft Defender Application Guard for Office είναι ένα προϊόν που εστιάζει σε επιχειρήσεις και απαιτεί άδεια χρήσης Microsoft 365 E5 ή E5 Security . Δεν είναι διαθέσιμο για “κανονικούς πελάτες” με οικιακούς υπολογιστές. Επομένως, η αλλαγή δεν θα επηρεάσει την προσωπική σας συσκευή.

Ωστόσο, η Microsoft κατάργησε μερικά άλλα στοιχεία των Windows που επηρεάζουν τους καταναλωτές των Windows όπως το Steps Recorder (psr.exe).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *