Unity:  απολύει 265 υπαλλήλους

Unity: απολύει 265 υπαλλήλους

Η Unity ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπτει τμήματα της συμφωνίας της με τη Weta Digital . Συνεπώς θα απολύσει 265 υπαλλήλους . Οι περικοπές θέσεων εργασίας θα επηρεάσουν τους ρόλους που σχετίζονται με μια συμφωνία επαγγελματικών υπηρεσιών με Weta FX.

Η εταιρεία animation και VFX είχε αποκτηθεί εν μέρει από την Unity το 2021 για 1,625 δισεκατομμύρια δολάρια. Ως μέρος της συμφωνίας, η Weta FX διατήρησε τη χρήση αυτών των εργαλείων μέσω μιας συμφωνίας επαγγελματικών υπηρεσιών

Ωστόσο, η Unity αποφάσισε τώρα να τερματίσει τη συμφωνία. Η εταιρεία είπε ότι πρέπει να επικεντρωθεί στη βασική της δραστηριότητα παιχνιδιών και ότι είναι πιο λογικό η Weta FX να υποστηρίζει απευθείας τη χρήση των εργαλείων. Η Weta FX, από την άλλη πλευρά, λέει ότι στοχεύει να επαναπροσλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα επηρεαζόμενα μέλη της ομάδας Weta Digital.

Εκτός από τις περικοπές θέσεων εργασίας, η Unity σχεδιάζει να κλείσει γραφεία σε 14 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Θα μειώσει επίσης σημαντικά τους χώρους γραφείων σε μεγάλους κόμβους όπως το Σαν Φρανσίσκο και το Bellevue της Ουάσιγκτον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *