Amazon Q :με AI για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις

Amazon Q :με AI για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις

H Amazon παρουσίασε το νέο της chatbot που ονομάζεται Q . Σκοπός είναι  βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους υπαλλήλους τους να χρησιμοποιούν καλύτερα τις Υπηρεσίες Ιστού της Amazon (AWS).

Το Q μπορεί να συμμετάσχει σε συνομιλίες για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν τις δυνατότητες του AWS και να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα. Το chatbot θα ενσωματωθεί σε εργαλεία επικοινωνίας όπως το Slack. Θα είναι επίσης διαθέσιμο απευθείας μέσω της Κονσόλας Διαχείρισης AWS, όπου οι διαχειριστές πηγαίνουν για να επιβλέπουν την υποδομή τους στο cloud.

Μια βασική δυνατότητα που τόνισε η Amazon για το Q είναι η παροχή παραπομπών και τεκμηρίωσης. Αυτό γίνεται για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των απαντήσεών της κατά τη διάρκεια των συνομιλιών. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επαληθεύουν τις πληροφορίες που προέρχονται από το chatbot. Το Q μπορεί επίσης να κάνει αυτόματα αλλαγές κώδικα για προγραμματιστές, μειώνοντας τον όγκο της χειρωνακτικής εργασίας που απαιτείται.

Το Amazon Q χρησιμοποιείται για να δημιουργήσετε εφαρμογές AWS, να ερευνήσετε βέλτιστες πρακτικές, να επιλύσετε σφάλματα και να λάβετε βοήθεια για την κωδικοποίηση νέων λειτουργιών για τις εφαρμογές σας. Το Amazon Q Code Transformation μπορεί να πραγματοποιήσει αναβαθμίσεις εφαρμογών Java τώρα, από την έκδοση 8 και 11 στην έκδοση 17.

Επιπλέον, η εταιρεία είπε ότι το Q μπορεί να δημιουργήσει προσαρμοσμένα μηνύματα κοινωνικής δικτύωσης προσαρμοσμένα σε κάθε κανάλι κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Amazon Q για να αναλύσετε τα αποτελέσματα των καμπανιών μάρκετινγκ και να παρέχετε συνοπτικές αναφορές για εκτελεστικές αξιολογήσεις.

Το Q έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται με περισσότερα από 40 διαφορετικά εταιρικά συστήματα που μπορούν να χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις εκτός από το AWS, όπως το Microsoft 365. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν έγγραφα και να κάνουν ερωτήσεις Q σχετικά με το περιεχόμενο.

Η τιμολόγηση για το Q ξεκινά από 20 $ ανά χρήστη ανά μήνα για βασική πρόσβαση. Μια έκδοση με πρόσθετες δυνατότητες προγραμματιστή είναι 25 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Αυτό τοποθετεί το Q ανταγωνιστικά έναντι παρόμοιων βοηθών AI που προσφέρονται από ανταγωνιστές AWS όπως Microsoft 365 Copilot και Duet AI για το Google Workspace.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *