WhatsApp Secret Code: Τι προσφέρει

WhatsApp Secret Code: Τι προσφέρει

Το WhatsApp κυκλοφόρησε το Κλείδωμα συνομιλίας λειτουργία τον Μάιο . Αυτή επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώνουν τις συνομιλίες τους με τον κωδικό πρόσβασης ή τα βιομετρικά στοιχεία της συσκευής τους. Αυτές οι κλειδωμένες συνομιλίες είναι κρυμμένες πίσω από έναν φάκελο “Κλειδωμένες συνομιλίες” που εμφανίζεται στη λίστα συνομιλιών.

Τώρα, το WhatsApp ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Secret Code for Chat Lock για να παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε αυτές τις κλειδωμένες συνομιλίες.

WhatsApp's Secret Code for Chat Lock lets you hide your locked chats from the chat list

Με τη λειτουργία Secret Code, μπορείτε πλέον να ορίσετε έναν διαφορετικό κωδικό πρόσβασης από τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας. Έτσι θα μπορείτε να αποκρύψετε τον φάκελο Locked chats από τη λίστα συνομιλιών . Μπορεί να αποκαλυφθει μόνο πληκτρολογώντας τον μυστικό κωδικό σας στη γραμμή αναζήτησης WhatsApp.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γράμματα, αριθμούς, ειδικούς χαρακτήρες, ακόμη και ένα emoji για να δημιουργήσετε έναν νέο μυστικό κωδικό. Και αν δεν θέλετε να αποκρύψετε τις Κλειδωμένες συνομιλίες, μπορείτε ακόμα να τις εμφανίσετε στη λίστα συνομιλιών σας.

Το WhatsApp έκανε επίσης το κλείδωμα μιας συνομιλίας πιο εύκολο και πιο βολικό. Τώρα μπορείτε να κλειδώσετε μια συνομιλία πατώντας παρατεταμένα αντί να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της συνομιλίας.

Η λειτουργία Secret Code έχει αρχίσει να κυκλοφορεί και θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως σε όλους τους χρήστες τους επόμενους μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *