Microsoft : εργάζεται για να σας δώσει περισσότερο έλεγχο στον υπολογιστή σας

Microsoft : εργάζεται για να σας δώσει περισσότερο έλεγχο στον υπολογιστή σας

H Microsoft θέλει να κάνει ένα επιπλέον βήμα και να εξοπλίσει το λειτουργικό σύστημα της με τις “Προηγμένες ρυθμίσεις των Windows” . Μια ενότητα με πρόσθετες επιλογές και προτιμήσεις που διαφορετικά απαιτούν πιο περίπλοκες ενέργειες για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ή προσαρμογή.

Η Microsoft θέλει να ακούσει τα σχόλιά σας και τις ιδέες σας σχετικά με τις επιλογές ή τις δυνατότητες που πρέπει να συμπεριλάβει στις “Σύνθετες ρυθμίσεις των Windows”. Αναγνωρίζει επίσης ότι οι προγραμματιστές επιθυμούν να τροποποιήσουν πολλές ρυθμίσεις ή κλειδιά μητρώου .

Τελικά, οι “Προηγμένες ρυθμίσεις των Windows” θα δώσουν στους προγραμματιστές περισσότερο έλεγχο των υπολογιστών τους, θα παρέχουν πρόσβαση σε νέες ή πειραματικές δυνατότητες . Επίσης, θα αυξήσουν την επίγνωση των λειτουργιών που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις εμπειρίες τους. Θεωρήστε το μια παραλλαγή του PowerToys που εστιάζει στους προγραμματιστές.

Η Microsoft διευκρινίζει επίσης ότι οι “Προηγμένες ρυθμίσεις των Windows” δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες επιλογές και δυνατότητες στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Για προγραμματιστές . Οι κύριοι στόχοι πίσω από την πρόταση είναι οι εξής:

  • Να δώσουν στους προγραμματιστές περισσότερο έλεγχο των ρυθμίσεων του συστήματος και των προηγμένων συμπεριφορών τους.
  • Να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να ανακαλύψουν ισχυρές ρυθμίσεις που μπορούν να βελτιώσουν τις καθημερινές ροές εργασίας τους και να βελτιώσουν την απόδοση του μηχανήματος.
  • Να δημιουργήσουν μια ομοιόμορφη εμπειρία διεπαφής χρήστη για τη διαχείριση/προσαρμογή νέων εμπειριών προγραμματιστών στα Windows (π.χ. ενσωμάτωση Native File Explorer + Version Control), ώστε να μπορούμε να επαναλαμβάνουμε γρήγορα νέες δυνατότητες/προσαρμογές.
  • Να συνεργαστούν με την κοινότητα προγραμματιστών για να εντοπίσετε πρόσθετες ρυθμίσεις που είναι χρήσιμο να συμπληρωθούν στο εργαλείο.
  • Να μπορεί εύκολα να γραφτεί σε σενάριο και να εφαρμοστεί εκ νέου σε νέα ή/και υπάρχοντα μηχανήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *