Steam Client:   Βελτιώσεις σε περιβάλλον Linux

Steam Client: Βελτιώσεις σε περιβάλλον Linux

Μια νέα σταθερή ενημέρωση Steam Client κυκλοφόρησε η Valve. Προσφέρει βελτιώσεις για τους παίκτες Linux, καθώς και μερικές νέες δυνατότητες και πολλές διορθώσεις σφαλμάτων.

Η ενημέρωση διορθώνει αρκετά σφάλματα στο Steam Overlay που προκάλεσαν διακοπή της απόδοσης σε ορισμένα βιντεοπαιχνίδια. Ακόμη, παρέχει βελτίωση του χειρισμού διπλού κλικ και των κλικ του ποντικιού για το βιντεοπαιχνίδι Counter-Strike 2.

Αν και δεν αναφέρεται στις σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα, το Steam Client εξέρχεται πλέον σωστά από την περιοχή του δίσκου συστήματος του περιβάλλοντος επιφάνειας εργασίας GNOME. Μέχρι τώρα, το εικονίδιο Steam Client θα παρέμενε στην περιοχή του δίσκου συστήματος ακόμα και κατά την έξοδο από την εφαρμογή.

Η νέα ενημέρωση Steam Client βελτιώνει επίσης τη λειτουργία Desktop Game Theatre στο Steam VR . Έτσι, θα καταγράφει μόνο εφαρμογές που δεν είναι VR ενώ είναι ορατές στα ακουστικά για να χειρίζονται καλύτερα παιχνίδια τύπου flat2vr .

Η λειτουργία Big Picture Mode έχει επίσης βελτιωθεί προσθέτοντας τα κουμπιά πίσω στις παρενθετικές διαφημίσεις εκκίνησης του παιχνιδιού . Με αυτό τον τρόπο , δεν βασίζεστε στα κουμπιά υποσέλιδου .Επίσης, διορθώνει αρκετές παλινδρομήσεις διάταξης στο μενού γρήγορης πρόσβασης, στους διαλόγους EULA και στη σελίδα Επιτεύγματα παιχνιδιού.

Αυτή η ενημέρωση έχει να κάνει με τη βελτίωση της Εισαγωγής Steam, διορθώνοντας τη σειρά των ενδείξεων βαθμονόμησης του Steam Deck Gyro, τον ρυθμό περιστροφής του ελεγκτή Steam, τις λειτουργίες “Gyro to…” και προσθέτοντας υποστήριξη για τον ελεγκτή NACON Revolution 5 Pro.

Επιπλέον, βελτιώνει την υποστήριξη για χειριστήρια που δεν μπορούν να περάσουν τη φάση χειροκίνητης βαθμονόμησης Stationary Tolerances, βελτιώνει τη λειτουργία Gyro σε Delection, βελτιώνει την υποστήριξη για λειτουργίες Player Space, World Space και Laser Pointer, βαθμονομεί σωστά τη στροφή του Nintendo Joy-Con ρυθμίζει, βελτιώνει την ανάγνωση του επιταχυνσιόμετρου Sony DualShock και επαναφέρει τα οριζόντια απτικά για όλες τις νέες λειτουργίες «Gyro To…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *