Cyberpunk 2077 Update 2.1: Τι προσφέρει

Cyberpunk 2077 Update 2.1: Τι προσφέρει

Η CD Projeck Red ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για την επερχόμενη ενημέρωση 2.1 για το επιτυχημένο sci-fi RPG του Cyberpunk 2077. Θα περιλαμβάνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, μαζί με ορισμένες βελτιώσεις προσβασιμότητας.

Η επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού έχει τις καλύτερες στιγμές για την έκδοση του Update 2.1. Το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό είναι ένα νέο σύστημα μετρό για το Night City:

“Ταξιδέψτε στη Νυχτερινή Πόλη με ευκολία χάρη στις υπηρεσίες του μετρό Night City Area Rapid Transport. Σταματήστε να ανησυχείτε για την κίνηση και απολαύστε τη θέα χάρη στις 5 γραμμές του μετρό που σταματούν σε συνολικά 19 σταθμούς σε όλη την πόλη. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο αφού ο V λάβει το μήνυμα κειμένου από το NCART.”

Η CD Projekt Red δήλωσε επίσης κατά τη διάρκεια της σημερινής ροής του Update 2.1 Twitch ότι οι παίκτες μπορούν να παραλείψουν να ταξιδεύουν με το μετρό και απλώς να χρησιμοποιούν τους σταθμούς ως χαρακτηριστικό γρήγορου ταξιδιού.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να αναμένουν αλλαγές στα boss battles του παιχνιδιού:

“Έχουμε εισαγάγει μια σειρά από βελτιώσεις στα boss fights, κυρίως σε αυτή με τον Adam Smasher. Είναι πλέον πιο εμβληματικό, καθώς ο Smasher θα προσαρμοστεί καλύτερα στις τακτικές που χρησιμοποιούν οι παίκτες, θα είναι πολύ πιο αδυσώπητος και θα χρησιμοποιήσει το Sandevistan – όπως ήταν στο Cyberpunk: Edgerunners.”

Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να ακούν μόνοι τους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του παιχνιδιού με την ενημερωμένη έκδοση 2.1 ενημερωμένη έκδοση ενώ περπατούν ή κάνουν οδήγηση στο μετρό.

Το Cyberpunk 2077 θα αποκτήσει επίσης μερικά νέα οχήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας καμπριολέ έκδοσης της πραγματικής Porsche 911. Η ενημέρωση θα επιτρέπει επίσης στους παίκτες να επαναλαμβάνουν τους αγώνες αυτοκινήτων και οι αγώνες μοτοσικλετών θα προσθέτουν τρόπους στους παίκτες να πετούν μαχαίρια σε άλλους παίκτες.

Τέλος, η ενημέρωση θα περιλαμβάνει μερικές ακόμη λειτουργίες προσβασιμότητας, που περιλαμβάνει τρεις επιλογές αχρωματοψίας, νέους κινηματογραφικούς, ραδιοφωνικούς και γενικούς υπότιτλους με επιλογές αλλαγής μεγέθους και μια νέα δυνατότητα υποβοήθησης στόχου.

5 thoughts on “Cyberpunk 2077 Update 2.1: Τι προσφέρει

  1. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts in this kind of house .
    Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this web site.
    Studying this info So i’m satisfied to convey that I’ve an incredibly just right
    uncanny feeling I found out exactly what I needed.
    I most for sure will make sure to don?t fail to remember this site and provides it
    a glance on a constant basis.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *