Xiaomi Redmi 13C 5G : Επίσημη κυκλοφορία

Xiaomi Redmi 13C 5G : Επίσημη κυκλοφορία

Ανακοινώθηκε το Xiaomi Redmi 13C 5G , που είναι μια οικονομική επιλογή. Διαθέτει κύρια κάμερα 50 MP και ενδιαφέρουσα σχεδίαση του πίσω πλαισίου με αστρικά στοιχεία. Το τηλέφωνο διαφέρει από το Redmi 13C LTE , τόσο στο τμήμα chipset όσο και στο τμήμα κάμερας.

Το Redmi 13C 5G διαθέτει οθόνη LCD 6,74” με ανάλυση HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Η οθόνη δεν επιτρέπει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Επομένως, ο αισθητήρας είναι ενσωματωμένος στο πλήκτρο λειτουργίας στη δεξιά πλευρά, κάτω από το διακόπτη έντασης ήχου.

Το chipset είναι ένα Dimensity 6100+ με οκταπύρηνο CPU, με ταχύτητες 2,2 GHz στους δύο πυρήνες απόδοσης. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι είτε 128 GB είτε 256 GB, ενώ η μνήμη RAM είναι 4 GB, 6 GB ή 8 GB.

Το Redmi 13C 5G μοιάζει πολύ με το LTE αδερφό του εκτός από τις κάμερες στο πίσω μέρος. Είναι διαφορετικό και στους δύο μεγάλους μαύρους κύκλους βλέπουμε μόνο δύο σκοπευτές. Ο κύριος των 50 MP έχει διάφραγμα f/1.8 μπροστά. Η ανάλυση του βοηθητικού δεν αναφέρεται καν από τη Redmi στα promo υλικά ή στο επίσημο φύλλο προδιαγραφών.

Η κάμερα selfie είναι τοποθετημένη μέσα σε μια εγκοπή σταγόνας νερού . Διαθέτει αισθητήρα 5 MP, που είναι μια μικρή υποβάθμιση από την κάμερα 8 MP του άλλου Redmi 13C.

Η Xiaomi πουλά το Redmi 13C 5G με μπαταρία 5.000 mAh που υποστηρίζει φόρτιση PD 18W μέσω της θύρας USB-C. Ωστόσο, περιλαμβάνει μόνο έναν βασικό προσαρμογέα 10W στο κουτί λιανικής. Το τηλέφωνο διαθέτει ειδική υποδοχή microSD στη θήκη καρτών, όπου μπορεί επίσης να έχει δύο κάρτες SIM με ταυτόχρονη υποστήριξη 5G.

Άλλες αξιοσημείωτες προδιαγραφές περιλαμβάνουν υποδοχή ήχου 3,5 mm, Android 13 με MIUI 14 στην κορυφή και προστασία Gorilla Glass για την οθόνη. Το τηλέφωνο είναι επίσης ανθεκτικό στο πιτσίλισμα και στη σκόνη, κάτι που είναι πάντα ένα ωραίο χαρακτηριστικό σε οικονομικά τηλέφωνα.

Το Xiaomi Redmi 13C 5G είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα – Starlight Black, Startail Green και Startrail Silver. Θα κοστίζει 110€ για 4/128 GB, 130€ για 6/128 GB ή 150€ για τα 8/256 GB 16 Δεκεμβρίου. Το τηλέφωνο θα πωληθεί στα καταστήματα mi.com, amazon.in και Xiaomi σε όλη την Ινδία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *