WhatsApp iOS : δοκιμάζει μια νέα λειτουργία

WhatsApp iOS : δοκιμάζει μια νέα λειτουργία

Το WhatsApp ξεκινάει να εφαρμόζει φίλτρα για συνομιλίες σε διαφορετικές κατηγορίες . Τα φίλτρα συνομιλίας είναι διαθέσιμα σε ορισμένους δοκιμαστές beta που εκτελούν το WhatsApp beta για iOS v23.25.10.76.

Η επερχόμενη λειτουργία μπορεί να διορθώσει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα για πολλούς χρήστες, επιτρέποντάς τους να μάθουν σε ποιες ομάδες WhatsApp ανήκουν.
Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να μπορούν να πειραματιστούν με την ίδια δυνατότητα εγκαθιστώντας την προηγούμενη ενημέρωση. Η νέα λειτουργία φίλτρων συνομιλίας θα εμφανίζει κουμπιά σε σχήμα χαπιού για να φιλτράρει τις συνομιλίες σε διάφορες κατηγορίες.

Για να φιλτράρετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο iPhone σας, πρέπει να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης για να εμφανιστεί η γραμμή αναζήτησης. Θα βρείτε το εικονίδιο φίλτρου στη δεξιά πλευρά της γραμμής αναζήτησης. Πατήστε σε αυτό για να εμφανιστούν μη αναγνωσμένες συνομιλίες και πατήστε ξανά για να επιστρέψετε στην κανονική προβολή.

Το WhatsApp εργάζεται σε προηγμένα φίλτρα συνομιλίαςγια τους τελευταίους μήνες. Εκτός από τα μη αναγνωσμένα μηνύματα, οι χρήστες θα μπορούν να φιλτράρουν τις συνομιλίες από τις Επαφές τους, διευκολύνοντας την απάντηση σε σημαντικά μηνύματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *