Smartphone:  8-12 GB RAM είναι ότι ζητάνε οι χρήστες

 Smartphone: 8-12 GB RAM είναι ότι ζητάνε οι χρήστες

Πολλοί πιστεύουν ότι τα 8 GB είναι αρκετή RAM για ένα σύγχρονο smartphone, με βάση τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης της περασμένης εβδομάδας. Εάν τα 8 GB φαίνεται να μην αρκούν, αυτό οφείλεται στην έκδοση Android και οι αναποτελεσματικές εφαρμογές που φέρουν την ευθύνη πιο συχνά.

Η άλλη μεγάλη ομάδα ψηφοφόρων προτιμά να έχει 12 GB μνήμης RAM. Κάποιοι το βλέπουν ως το ελάχιστο, καθώς θέλουν να διατηρήσουν τα νέα τους τηλέφωνα για τουλάχιστον 4 χρόνια .

Weekly poll results: 8-12GB of RAM is the sweet spot for current smartphones

Ακόμη και τότε, υπήρξαν αρκετά σχόλια που έλεγαν ότι τα 12 GB και άνω είναι κυρίως για παίκτες . Τα σύγχρονα παιχνίδια AAA είναι από τις πιο απαιτητικές εργασίες για ένα smartphone, ειδικά καθώς οι προγραμματιστές προωθούν πιο λεπτομερή μοντέλα χαρακτήρων και χάρτες. Η GPU αρπάζει επίσης μέρος του συστήματος, σε αντίθεση με μια τυπική επιφάνεια εργασίας όπου συχνά έχει αποκλειστική VRAM.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για τα 16 GB αλλά οι χωρητικότητες RAM που είναι πάνω από 12 GB ή κάτω από 8 GB δεν έχουν μεγάλη ζήτηση. Στην πραγματικότητα, περισσότεροι άνθρωποι επέλεξαν την επιλογή “δεν με νοιάζει” από εκείνους που επέλεξαν “πάνω από 16 GB”.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να επισημανθεί και το χαμηλό επίπεδο . Οι περισσότεροι άνθρωποι θα απορρίψουν ένα τηλέφωνο που έχει μόνο 4 GB ή ακόμη και 6 GB RAM. Και πάλι, υπόκειται στο λογισμικό , αλλά λιγότερα από 8 GB είναι άβολα περιορισμένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *