Debian 12.4 “Bookworm” : κυκλοφόρησε

Debian 12.4 “Bookworm” : κυκλοφόρησε

Το Debian Project ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Debian 12.4. Είναι η τρίτη ενημέρωση ISO της τελευταίας σειράς λειτουργικών συστημάτων Debian GNU/Linux 12 “Bookworm”. Η προηγούμενη έκδοση διακόπηκε λόγω σοβαρών προβλημάτων.

Το Debian 12.4 ικανοποιεί όσους θέλουν να αναπτύξουν το λειτουργικό σύστημα σε νέο υλικό όπου δεν θα χρειάζεται να κάνετε λήψη εκατοντάδων ενημερώσεων από τα αποθετήρια μετά την εγκατάσταση.

Το Debian 12.4 περιλαμβάνει όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας και λογισμικού που έχουν κυκλοφορήσει για την “Bookworm” σειρά λειτουργικών συστημάτων . Σε αριθμούς, αυτή η νέα έκδοση περιλαμβάνει ένα σύνολο διάφορων διορθώσεων σφαλμάτων για 94 πακέτα και 65 ενημερώσεις ασφαλείας.

Οι εικόνες ISO του Debian 12.4 είναι διαθέσιμες για λήψη αυτή τη στιγμή από την επίσημη ιστοσελίδα. Το Debian Project μας υπενθυμίζει ότι το Debian 12.4 δεν αποτελεί μια νέα έκδοση της σειράς Bookworm.

Οι εικόνες εγκατάστασης του Debian 12.4 είναι διαθέσιμες για 64-bit (amd64), 32-bit (i386), PowerPC 64-bit Little Endian (ppc64el), IBM System z (s390x), MIPS 64-bit Little Endian (mips64el), MIPS 32 -bit αρχιτεκτονικές υλικού Little Endian (mipsel), MIPS, Armel, ARMhf και AArch64 (arm64).

Οι ζωντανές εικόνες του Debian 12.4 είναι διαθέσιμες μόνο για συστήματα 64-bit με το KDE Plasma,ΝΑΝΟΣ, Xfce, LXQt, LXDE,Κανέλα, και MATE περιβάλλοντα επιφάνειας εργασίας προεγκατεστημένα. Μια εικόνα NetInstall είναι επίσης διαθέσιμη για λήψη για όσους θέλουν να εγκαταστήσουν το Debian μέσω του δικτύου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *