Apple Watchs: θα μπορούσαν να διαθέτουν εξωτερικό φακό

Apple Watchs: θα μπορούσαν να διαθέτουν εξωτερικό φακό

Η λειτουργία φακού φαίνεται ότι θα αντικατασταθεί στα Apple Watch . Τα μελλοντικά ρολόγια της Apple θα μπορούσαν να συνοδεύονται από έναν εξωτερικό φακό, ο οποίος θα είναι πιο χρήσιμος.

Η εταιρεία εργάζεται σε μια συσκευή που ονομάζεται “Modular Light Assembly For A Wearable Device”, η οποία είναι “σχεδιασμένη για ενσωμάτωση με φορητές συσκευές”. Μπορεί να συνδεθεί εξωτερικά στο περίβλημα ενός smartwatch και στη ζώνη του.

Το σχηματικό που κυκλοφόρησε μας δείχνει πώς θα μπορούσαν να είναι τα μελλοντικά ρολόγια Apple με τον εξωτερικό φακό . Αυτό φαίνεται σαν μια πιο πρακτική λύση, καθώς ο χρήστης μπορεί να το στρέφει σαν φακό όπου θέλει, αντί να στρέφει τον καρπό του.

Apple Watches could feature an external flashlight in the future

Επιπλέον, αυτό το αρθρωτό φως θα έχει τη δική του πηγή ενέργειας, ώστε να μην επηρεάζει την μπαταρία του Apple Watch. Θα μπορούσε επίσης να έχει ένα κουμπί για να το ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε χωρίς να αλληλεπιδράτε με το Apple Watch.

Ωστόσο, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λέει ότι «το αρθρωτό φως μπορεί να λαμβάνει επικοινωνία από τη φορητή συσκευή για να ενεργοποιήσει (ενεργοποιήσει) ή να απενεργοποιήσει (απενεργοποιήσει) μία ή περισσότερες πηγές φωτός του συγκροτήματος αρθρωτού φωτός». Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούσαν επίσης να το ελέγχουν με το Apple Watch τους .

Modular Light Exploded view of Modular Light
Modular Light • Εκρηκτική όψη του Modular Light

Το αρθρωτό φως θα μπορούσε επίσης να έχει βαθμολογία IP . Τα συγκροτήματα αρθρωτών φωτιστικών μπορεί να περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά ανθεκτικά στα υγρά.

Επίσης, το φως μπορεί να διαχωριστεί από τη ζώνη του ρολογιού, αλλά “σε ορισμένες εφαρμογές, η ταινία είναι ραμμένη, προσκολλημένη ή με άλλο τρόπο προσαρτημένη” στο φως. Αυτό σημαίνει ότι ο φακός θα μπορούσε να πωληθεί ως ξεχωριστό αξεσουάρ για το Apple Watch . Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε την Apple να λανσάρει νέες μπάντες για τον εξωτερικό φακό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *